Sa kojim alatom se flesa imam jednog mrca upali svijetlo i neki krug na sredini i kulira tako .![]()
Sa kojim alatom se flesa imam jednog mrca upali svijetlo i neki krug na sredini i kulira tako .![]()
vygis, flashaj nand i norOriginal postovao fukara
Imam krekovani vygis nema za sharp nista.
Probaj sa ovim.
meks
Fala drug ne mogu nista ucinjet, serijal port mi je kaput.
Ne treba ti serial port, USB kabal Nec616 i bez baterije, odrađeno više komada bez problema. Ako gdje zapneš zovi.
Pozdrav.
Ma samo ga ubaci preko furious crackovanog u onaj 'cetiri zvjezdice' mod, i ukuaj 1, pa 99, pa mu sve izresetuj...
Pozdrav!
Da se nebih mucio poslao sam ga kod tebe a ti ga derni jer je fon bio i u Kinu na servis pa ga nisu rijesili .Derni ga barem 30Original postovao MobileLand
![]()
imam sharp tm100 ne pali, zamijenio fletice ali nista pa sam htio da ga isflesam ali neznam koje fleseve da ubacim gdje i kako se radi s ovim softverima posto nisam do sad radio softver na sharpovimaOriginal postovao meks
ujedno imam red-box ali on nema fleseva
PozdravOriginal postovao wellerelc
Taj TM100 odraden vec visa puta sa vygisom na supportu imas i flash za njega i koristis kabel od GX30 ako se ne varam ...
Puno uspjeha ...ako zapne vici
![]()
Mario![]()
dali imas mozda fles fajl za tm-100.molim te brate ako imas davj.hvalaOriginal postovao meks
![]()
jel ima neko fles za pomenuti model