i meni nesto sitno ostali duznii sitno je bitno
![]()
i meni nesto sitno ostali duznii sitno je bitno
![]()
Ajd i ja cu smisliti neku pricu da vas izvaram pa se vi kao ljutite par meseci i sve milepo oprostite. Sto da buljim u telefone bezveze. Mislim da je svako od nas imao 1000 puta sansu da nekog izvara i uzme pare ali nije stvar u uzimanju paravec u coveku za koliko se para prodaje. Nazalost oni su se izgleda prodali za malu sumu. Zato kolege opusteno, BICE PARA AL NAS BITI NECE.![]()
Moram da se javno izvinim iron_nis_u, jer je takav splet okolnosyi bio da smo obojica imali nekih porodicnih problema, i decko nije mogao da se javi. Dosao je vratio je sve na svoje, i telefon moze musteriji da se vrati, pokusali smo sa raznim podtastaturama da resimo problem, nije dalo rezultata.
Jos jednom se izvinjavam Predragu za ovaj moj post., ipak jos uvek postoje posteni, ali i greske, nazalost.
Izmenio tomican : 04-06-10 u 10:28
ja potrazujem od gazda Milosa novac u iznosu od 500 evra a koji mi duguje vec 9 mesece.
Zasluzio je svoje mesto da mu se ime nadje u ovoj temi i ne toliko zbog novca koji mi je ostao duzan vec zbog bezobrazluka koji je nemerljiv.Naime, lik je iz Zvecana i valja kineske displeje i svaki komentar o njemu je suvisan, a zove se i preziva Goran Gvozdic.
BUDJONI,klasican prevarant, uzo je 5 gpsa od mene po 75eur, pre 2 g do danasnjeg dana ih nije platio, i jedan Z3X box iz 3G-a, a evo sta on kaze na to 10.10.2010 :
"Re: pitanje
ja vrlo rado,a koji z3x stvarno neznam,tebi dodjem za navigacije 4x70=280,i za box za nokie 120,to je 400 ukupno.Ja sam trenutno u nemackoj,kuci sam tek za novu godinu,ako je to problem onda banuj,ako nije vidimo se za katolicki bozic.trebao bi mi za neke ljude odavde,treba im neki uredjaji za kola.dali bi mogao da das neki mail,skypr,icq ili sta god da mogu da se dogovore sa tobom.PLACAJU ODMAH.Ako sam nesto pogresio molim te ne zameri mi nego me ispravi.A mozes i po ip adresi da vidis odakle se kacim zadnjih 20 dana.Pozdrav Budjoni "
Mislite da se javio?Od juce tvrdi da mi on u stvari dodje 220eur a box i ne spominje:.
"za varalice se ne plasim mozes slobodno da napises.ziveo sam i pre ovog foruma pa cu da zivim i posle ..."
Naravno od prevara,ja sam pare prezalio, a djavo ce doci po svoje vec, a ovo pisem da ne bi za#### jos nekog.
Izmenio Maximilian Constans : 19-02-11 u 17:45 Razlog: grammar
e sramota ..............
@Maximilian Constans
Bro samo bez sekiracije sve ce to narod pozlatiti.....pre ili kasnije....
Pozdrav
Mackie
ja nedajem na veresiju preko 10 eura
Uvek kazite musteriji(DANAS U GOTOVO A SUTRA NA VERESIJI)i nikad necete imati problema.
Damir_MKD
Prodao mu novi VYGIS pre vise od godinu dana,josuvek nije celosno placen................ostao kratak 80e,culi se nekoliko puta i sve su bile neke lazi......
ima jos ljudi koju su ostali kratki ali otom potom idemo redom po malo
Pozdrav
Napisi bar ceo post,i to da dugujes profesoru 500 e.03.06.2010.ja potrazujem od gazda Milosa novac u iznosu od 500 evra a koji mi duguje vec 9 meseci. Toliko o tvom postenju.ja ne bezim da platim kao ti.:
za varalice se ne plasim mozes slobodno da napises.ziveo sam i pre ovog foruma pa cu da zivim i posle.toliko o pretnjama.imas i ti nekih dugovanja koliko ja znam.
Sve najbolje u buducem poslovanju.
Izmenio budjoni : 22-02-11 u 01:52 Razlog: ni ti nisi postenjacina
Mislim da je vreme da odes na odmor zbog sirenja neistina na forumu , dok ne odrastes. a mom postenju ne brini...
Cetvrti post na ovoj strani je jos uvek istina koliko ja znam i to je informacija od prekljuce.ja sam na odmoru za tvoju informaciju vec tri (3)godine.Toliko sam ljudi prevario da mogu da zivim ,a da nista ne radim najmanje jos dve godine.Nemoram da bezim u kinu da nebih vracao dugove kao ti.Pozdrav i puno uspeha u poslovanju.
Nikoga nisam prozivao na ovom postu. ali sto se tice prozivanja oko duga, moje je da kazem istinu a to je, @maximilan constans, mi ne duguje nista, vec ja imam dva uredjaja a koji stoje kod mene vec vise meseci i treba da vratim njegovom ocu.
Sada i ja da ovim putem opomenem moje duznike, da mi plate logove za otkljucavanje Soni Eriksona i Nokia sl3, u iznosu 12 puta po 25 evra.
I ti znas da nije do mene........I svaka cast na toleranciju i razumevanja.
Nemas nijednu laz sa moje strane.
Dug ce biti placen najbrze sto se moze,evo obecavam ti javno,i izvinjavam se za to sto je sve tako ispalo.......
nikad se ne treba garantovati jbg-a
jos jednom se izvinjavam i potvrdjujem da si u pravo.
Pozdrav
I sam znas koliko smo se puta culi i uvek su bila samo obecanja..........tako ?
Ja sam tebe ispostovao iz prve i ne samo za taj box nego za sve do sad,mislim da nisam zasluzio da mi se uzvrati tako.
Molim te da resimo to a ja cu javno da ti se izvinim sto sam te prozvao
Pozdrav
cacko nemas se sta kome izvinjavat za tudje dugove duznici treba da su OVDJE prozvani i radi toga sam jednom davno i otvorio ovu temu , neka se oni izvinjavaju , ja sam svoje dugove rijesio prozivanjem ovdje inace nebi nikad, dakle tema ima efikasnosti itekako, svi su na obraz slabi kad se prozovu nebrini
mislim da vise nema potrebe da dalje razlazemo problem.To sto sam ti obecao danas to ce i biti.Varali su mene ispao sam i ja pored to da varam.......veruj da nije tako...
Ne smes mi se ti nikako izviniti,vec to moram ja uraditi.Tvoje postovovanje jako cenim,i necu da izgubim prijateljstvo.Vaznije mi je od tih 80 euro........
Jos jednom se izvinjavam,moj broj znas i mozes se javiti ako osecas da treba.
Pozdrav i da se vidimo,nek lose stvari ostanu pozad...
Dalibore,dali su se javili Jelena i Paki?
55€ krvavih mi uzese,ajd im reci nek ti to vrate, bas imam servis veliki za auto pa da kupimkvalitetniji dihtung :-)
onda su ti uzeli 855€ hehehehehehe
a sta je bilo s njima?
dobili sllerozu obadvoje.........zaboravili i nas i pare koje nam duguju..........meni preko 1000 crnogirskih para![]()
Izmenio megamobil : 26-02-11 u 19:58
pa jel se itko od njih javio sa objasnjenjem?
Company Name: GSM Pro Support
Street : Farkostvagen 4
City : Lidingo
Country : Sweden
Zip : 18135
Fax : 46-8-6513242
mapa
objasnjenjem? pa prevaranti stopostotni , zivi su i zdravi, stali sa tim poslom tj njihovim server a u medjuvremenu sa nasim parama otvorili radnju u svedskoj
Eh, jos mi je njihova poruka u inboxu (a moji eurichi u njihovom inboxu)
![]()
tu su negde i citaju sve ovo... ma kakvi prevaranti... to sve posteno ko .......
O gde si Jelena da mi srce smiris,da na bankovni racun moje ojre vratis,neko prokletstvo sudbina sta li je.......
Ja sa njima i dan danas dobru suradnju imam...... nikako ne suradjujemo......
Ybo vas jelena a vi nju,pustite zenu da dise sta ste je zajahaligospodja je to...
Sad nesto kontam, mislim da njih dvoje nisu nista zaradili na tom "poslu".
100% ih je neko nategao za lovu, ili su napravili nekoliko losih investicija, po####li lovu i od sramote se vise ne javljaju.
Inace - ako im je dobro islo, nisu imali nikakvog razloga za prevaru. Prodavali su postojece stvari, a ne neki eliksir za produzenje qurca, pa da moraju nestati nakon izvjesnog vremena.
Ne vjerujem u scenario da su uzeli desetak iljada eura i skontali "jao koliko sad para imamo" "idemo da ih zayebemo i ovako bogati otvorimo novi biznis".
Inace, sasvim lako je provjeriti gdje su i sta rade, ako su u svedskoj, potpuno je jednostavno dobiti svoj novac, ukoliko imate bilo kakav dokaz o uplati. Kome je do toga, to se da rijesiti.
neko prodaje eliksire za produzenje,ccccccccccc sramotato bi bio biznis ybo servere i sl3 forcere.......
mene su izj****li, obecali su mi glaz ZA ulazak na reverse, mada nisu jedini, ali ovi ostali nisu u bekstvu
![]()
jugoslavija
cek, na koga mislis? na GSM Pro ekipu ili ?? jer ako mislis na Megamobil, ja ti licno tvrdim da su casni svi iz njegove ekipe..kamo te srece da su svi takvi "prevaranti" ko oni..