Moram da dodam jos jednog prevaranta iz Uzica, zove se Ivanovic Nikola, sve ce da vam obeca, samo dok uzme pare. Kada mu date pare, vise ga nema da navrati u servis i ne javlja se na mobilni.
Moram da dodam jos jednog prevaranta iz Uzica, zove se Ivanovic Nikola, sve ce da vam obeca, samo dok uzme pare. Kada mu date pare, vise ga nema da navrati u servis i ne javlja se na mobilni.
NK_Darko sa ovog foruma
http://www.gsmserbia.com/forum/member.php?57-NK_Darko
BLACKBERRY 9500 unlock - 10e
NOKIA SL3 UNLOCK - 15e
NOKIA SL3 UNLOCK - 15e 25/5/2011
NOKIA SL3 UNLOCK - 15e 25/5/2011
AKTIVACIJA NSPRO - 45e 31/5/2011
BLACKBERRY 9780 unlock - 10e 1/7/2011
ALCATEL OT807 UNLOCK - 5e 23/8/2011
sve 115e
nista od ovoga nije placeno ni dan danas!
kod mene je zavrsio za sva vremena i a kod mnogih ce jos...
zvao me je dva tri puta na mob, slao neke, pitao moze li sl3, kako sta, uzeo 7 stvari i vise se ne javlja, nije mi palo na pamet da ce tako nesto da uradi.. zadnji put u oktobru rece da je u Turskoj i da ce platiti kad se vrati... mob mu zvoni, ne javlja se, na icq ne odgovara...
for all
dalje od njega!
ja i dalje voyim s8 a ovi sto me proyivaju neka se zapitaju sto nije placeno ili neka doodju da mi naplate. ko mene nije prevario nijesam ni ja njega.
Sto kaze Zoki, ako te je neko prevario treba to da napises ovde da svi znaju da i oni ne prodju kao ti. Time sto si i ti uradio isto sto i oni sam si sebe svrstao u isti kos sa njima...
Vozis s8 a ciganises se za 150-200e...To se radi brate moj na malo drugaciji nacin a ne ovako-budi pravi smeker kad vec vozis to sto voze pravi smekeri... bolje da nista nisi napisao
Nesto mi nije jasno, Nikola te je prevario koliko, 7 puta, a ti njega samo jednom? Pa to ti @Ekran jos ostao duzan....
nema taj sta da napise za mene, niti sam ista kupovao od njega niti mi je trebala neka usluga za koju bih morao da platim.
suvisna je svaka prica sa njim, ne vradi toga.
Aj i ja jednog da dodam, Dragan sa Banjice...
Duzan 50e za code support vec jedno 3 meseca, javljao se na telefon do pre mesec dana i svaki put je kod lekara sam sa detetom, kuci sam, saljem radnika... par puta sam hteo da dodjem ja do radnje na sta je reko da nije u radnji... e sad vise nije ni dostupan
Sve najbolje Dragane, vidimo se...
FUN MOBILE - BIJELO POLJE
GUTIĆ RADIVOJE
NEDELJKA MERDOVIĆA 31, BIJELO POLJE
mob: +382679191068
x2 - unlock - 20e
alcatel unlock - 5e
c3-00 unlock - 25e
45e
[2/7/2012 1:08:47 PM] Servis Ekran: e
[2/7/2012 1:08:48 PM] Servis Ekran: jesi tu
[2/7/2012 1:12:20 PM] Servis Ekran: sta je bilo sa onom uplatom
[2/7/2012 1:12:22 PM] Servis Ekran: hoce
[2/7/2012 1:12:29 PM] Servis Ekran: skoro
[2/7/2012 1:14:57 PM] Fun Mobile: bice nikola nego ti nisam radio od cetvrtka
[2/7/2012 1:15:17 PM] Fun Mobile: bice ti uplaceno danas najkasnije sjutra
[2/7/2012 1:15:24 PM] Fun Mobile: ako nije problem
[2/7/2012 1:15:31 PM] Fun Mobile: nisam te zaboravio
[2/7/2012 1:16:09 PM] Servis Ekran: ok, samo da znam sta se desava...
[2/7/2012 1:16:43 PM] Fun Mobile: vazi drug ___________________ vise se ne javlja ni na mob ni na skype.
[2/18/2012 1:02:18 PM] Ekran servis: pozz
[2/18/2012 1:02:19 PM] Ekran servis: jel
[2/18/2012 1:02:29 PM] Ekran servis: si recimi uplatio ono na racun
[2/22/2012 1:26:48 PM] Ekran servis: pozz
[2/22/2012 1:26:52 PM] Ekran servis: moze jedno pitanje
[2/29/2012 2:21:40 PM] Ekran servis: pozz
[2/29/2012 2:21:55 PM] Ekran servis: jesi uplatio ono, treba da uzmem te pare
Izmenio Ekran : 09-05-12 u 13:06
E moj brko . . .
Kako si ti sretan covjek, pojma nemas. Ucis skolu za sitne pare.![]()
Obrisano sve sto sam JA mislio da treba mozda sam negde nenamerno i pogresio ali da ostane vezano za temu pisite konkretno
zalosno je sto u ovoj temi pominjete ranka r-mobila,gde ljudi sticu utisak da je on prevarant a covek je extra kolega i covek.
pita me jedan kolega jel moguce da je on prevarant jer je pogresno protumacena njegova uloga u svemu tome.tako da moje je misljene da treba pobrisati sve postove gde se pojavljuje njegovo ime. a i ekran bi mogao da mu se izvine.
editovani postovi,
kolegi izvinjenje.
pozz
Naslov teme glasi:
Varalice sa ovih prostora !!!
molio bih cijenjene kolege da se drže teme i pišu isključivo o varalicama koje imaju svoje ime,prezime, nick,telefon, mjesto stanovanja ...
Hvala
http://www.gsmserbia.com/forum/member.php?8037-dacha
prodao mi ufs-hwk neispravan za 30e, kada sam mu rekao komentar je bio "pa znam i mene je taj box nervirao" i vise se ne javlja ni na mob ni na pp, nek ti je na cast tih 30e
mali info: gorepomenuti @dacha NIJE dača tj Daxcell iz ZEmuna...
Djomla druze da si mi ziv i zdrav , ali bi volio da si vratio pare koje si obecao
par puta da nemoram druge clanove upozoravati na tvoje postenje ..
Jbga mislim da sam maksimalno bio fer prema tebi .
Ja imam jednog doticnog gospodina iz Podgorice koji me zavlaci bukvlno godinu dana za 240e, iako je obecavao do sada barem 30 puta da ce poslati pare sutra, poslao je pare busom javice mi kasnije registraciju....
Ludilo sta drugo...
Sam je dao rok da ce poslai novac 20. da bude u bg pa je sinoc odlozio za 21.03....
Ide sve u q... lagano
Jos jedan klasican prevarant
@BARAC MILAN
Jedva sam izvukao dva samsunga s3 koja sam mu poslao da ih uradi(i na kraju sam otisao za zrenjanin)posle silnih obecanja i cekanja od januara,saljem ovog momenta,danas,sutra itd.......
I na kraju se prodao za 80 eura koje sam morao da dam da bih kupio ponovo stvar koju sam mu dao da bih mu pomogao.
Nit se javlja na telefon i ne odgovara na sms
Cisto da se zna o kakvom je momku rec
Mogao sam da garantujem za njega u po dana u po noci
Brate,kako radis tako ti se vraca,zapamti
uf, ja ga ne znam kao takvog, ajd da čujemo i njega, ooooo Milaneeeeeeeeeeee .....
Polako,cuces
E pa bas hvala Pavo na svemu. Ja tebe za lovu za kredite nikad ganjao nisam, ni tebe ni nikoga a ima ih dosta koji dodju lovu za kredite za fu pa nikad nikome nisam pisao nista nazovem pitam pa kad moze i kako moze. No nebitno. Ljudi u mom okrezenju ovde u zr znaju kakvih sam problema imao i sto je islo sve tako uz onu stvar. A da su ploce zamenjene jesu, tj jedna jeste za drugu se sad i nesecam.Tako je lakse bilo jer je bilo viska a stajele su i vise nego puno kod mene. A kad si dosao za zr bilo sve spakovano i sredjeno nije bilo cek minut dva tri ili pet samo ovo ili ono nego te je to tako cekalo spakovano tako da ne mozes reci da si ih jedva izvukao jer kad si dosao istog trena si ih dobio. Usput i sam znas koliko sam to naplatio jer si se toliko iscimao oko toga svega i ja te bacio u problem.
A nemam sad ovde cime, a poslacu ti papire gde sam ovih dana bio i sta radio i opet tako gde je paket sa magnetima.
Za njih ti hvala puno u svakom slucaju. Ako si kupio druge imam adresu, ako kostaju 80e saljem ih koliko sutra.
da vam ja ne pricam i davim vas sa kakvim lazovom i prevarantom se ja borim pa ccc najmanje 8 godina mozda i vise i tacno kada mi pukne film a vec sam pri kraju zivaca ima da napisem roman ovde ma ljudi su varalice za sitno gube obraz ajd drugarstvo prijateljstvo ali prevrsilo je svaku mjeru i to cifra gdje se moze svasta lako desiti i ja sam za ovog mogao garantovati pomogao nu u po dana u po noci mali milion puta
Vidi ovako
ja sam tebe ispostovao i kad god je trebalo i javljao se na telefon uvek.
zovem te,saljem poruke a ti odbijas poziv ili se ne javljas.
Sve poruke su u telefonu pa ako treba slikacu i okaciti da ne misle ljudi da ja lazem.
A magnete sam kupio tako da dugujes pare.
Kad sam te poslednji put zvao pustio si mi poruku u kojoj je pisalo"upravo sam u post expresu i saljem ovog momenta"
I sta je bilo od toga???????
Ako nije tako ti napisi ovde,a znas da jeste......
Ja ne volim da me neko zavlaci
Procitaj jos jednom sta sam napisao u prvom postu i da li sam nesto slagao i da li sam ostao duzan
Meni je Stara Pazova rak rana, sa kime god sam radio tamo imao sam ogroman problem sa naplatom