Prikazivanje rezultata 1 do 16 od 16

Tema: DVD COMAND APS Europa 2015/2016 NTG2.5

  1. #1
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova

    DVD COMAND APS Europa 2015/2016 NTG2.5

    Navigations DVD COMAND APS Europa 2015/2016 NTG2.5

    Cini mi se da je na 2 DVD-a.
    Ima li gdje za skinuti?


    http://www.ebay.com/itm/Mercedes-Ben...3D321880918228
    Izmenio Amaro : 03-10-15 u 22:58

  2. #2
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Samo da dodam, ebay i 100 eurica je rijesilo problem.
    NTG 1/2/3/4 ima ali 2.5 NEMA free.
    Cak sam nudio 40 eurica da mi netko s orginalom dodje nadograditi karte ali bez uspjeha.
    Eto, ako nekome treba, zna gdje ima.

  3. #3
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    41
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    kasno sam video post,,,imam u racunara uradio dva komada bez greske za 45 min ih iskopirao na hdd u autu,, prvi dvd sam i pokolonio coveku kojem sam uradio a on uradio jos nekoliko u Ceskoj. Jedino sto nisu bile ove poslednje nego predhodne

  4. Sledeci korisnici su rekli hvala mika za ovaj koristan post:


  5. #4
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Citiram Original postovao mika Pogledaj post
    kasno sam video post,,,imam u racunara uradio dva komada bez greske za 45 min ih iskopirao na hdd u autu,, prvi dvd sam i pokolonio coveku kojem sam uradio a on uradio jos nekoliko u Ceskoj. Jedino sto nisu bile ove poslednje nego predhodne
    Zanimljivo
    Nisam probao, trazio sam po oglasima i ljudi prodaju kopije svih verzija osim moje.
    E sad, ili im nije dopala saka ili nisu mogli.
    S obzirom da ti kazes da jesi onda im nije dopala saka.
    Na koje DVD-e si kopirao?
    Moze li se HDD zamijeniti vecim, u skrivenom meniju ima opciju *locked* i kad zakvacim *unlocked* pita za sifru.
    Klonirao bi podatke na drugi ali bez sifre ne ide (vjerovatno)
    Jos jedna stvar, ako i uspijem napraviti .iso moze li se u njega ubaciti nas jezik za navigaciju i snimiti na DVD ili ima nekakav *checksum* koji se mora postivati?

    Ovo sa 45 min mi nije jasno, orginali su se kopirali 120 min (ili 130, ne sjecam se vise.

    Hvala na odgovoru.

    Zivio

  6. #5
    GSM Master johnnymld's Avatar
    Clan br.
    255
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    mladenovac,srbija
    Godina
    40
    Br. postova
    443
    Hvala
    9
    Pohvaljen 21 puta u 13 postova
    jbg za bmw znam ko ima sve
    al za mercedesa jos nijednog nisam imao da se poigram

  7. Sledeci korisnici su rekli hvala johnnymld za ovaj koristan post:


  8. #6
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    41
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    johnnymld e ti kad ne bi nesto lano ,,hahha kad sam bacao diskove i trazio rezace i diskove nisi se mnogo interesovao , hahhah sad vece i pale cene vidis da ima za 100eur onda je bio 250

    Amaro,,,druze mnogo stranica za citanje i mnogo auta za probavanje,,zna Johnymld sta ti govorim jer zna sta sam sve radio skoro pa izludeo,,to je bilo u vreme kad sam pocinjao ovaj posao pa nisam imao mnogo posla i mogao sam da se posvetim autima,,,generalno se sve manje vise moze uradi, malo je problem sa audi i blaupunkt, bitan je i kvalitet diskova,,iako su spolja upakovani svi isto,,ne nose iste kodove kad ih prazne ocitas. Koristio sam stari rezac pioneer 112D koji sam flesovao u 111L jer njega nemozes naci a samo sa njim se mogu postici brzine od 1x uz odgovarajuci disk,,,za blaupunkt sam koristio lg rezac za renesansim chipsetom nikako sa mediatek iako ih ima sa istim oznakama pa kad pitas trgovce oni pojma nemaju ni sta ih pitas,,znaju samo za oznaku,, i naravno plextor je uvek dobro dosao,,sva 3 su mi u kucistu,,xp, win 7 nekoliko programa za rezanje, i naravno mnogo citanja i setovanja racunara, nekih drajvera i flesanja rezaca,,nista to ne drzim u glavi nego za svaki auto sam pisao sebi u taj folder kako sam sta uradio,,a veruj mi da sam 100 diskova bacio jer nisu radili,,drugari koji su saradjivali i davali mi aute da probam, su dobili na poklon diskove zarad mog znanja.
    Cak i drugar koji ima ovlascen Mercedes servis me ponekad nazove da mu resim samo sto u zadnje vreme nisam nesto aktivan po tom pitanju, nemam mesta ni na hardovima ubise flesevi za androide...
    Hdd mozes da kloniras ali mora biti istorodan , cini mi se da su sve Toshibe od 40gb mada sam ja uradio na jednu od 20GB i sve je radilo,,mislim da imaju 7 particiji. Naravno nisam probao da se igram sa flesovanjem i nisam cackao po bordu verovatno i to moze negde da se izmeni ali mi nije dostupno a znas kakvi su po ovlascenim servisima - narani kerove i nista ne diraj
    Sto se tice jezika do onog momenta dok sam pratio nije bilo resenja.

  9. Sledeci korisnici su rekli hvala mika za ovaj koristan post:


  10. #7
    GSM Master johnnymld's Avatar
    Clan br.
    255
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    mladenovac,srbija
    Godina
    40
    Br. postova
    443
    Hvala
    9
    Pohvaljen 21 puta u 13 postova
    yeees miko
    platices mi ovo kulenom i onom lepom sljivom kad doletim do tebe
    btw neznam da li neko u Srbiji ima bmw vin to enable kod(one time and lifetime) ja ga imam i to instant to sam tebi vec javio za strangere i domace....
    i bmw je kulturica to resio preko usb-a gde update mapa traje 40min do sat a preko dvd puuun k i nema patchovanja,zezanja i ostalog...
    kupis kod i dvd i voziii
    a sto se tice ostalih skidam kapu za to,da si se namucio jesi...

  11. Sledeci korisnici su rekli hvala johnnymld za ovaj koristan post:


  12. #8
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    41
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    druze on pokusava stapom i kanapom da resi a kako se dolazi do koda.....zato mora i da kosta eeee da nam je audi resiti oni su platise 500eur za Q7 traze u ovlascenom da aktiviraju , ubace mape...idi mi bolje izlemi onu dijagnostiku pa dodji na rakiju .

  13. Sledeci korisnici su rekli hvala mika za ovaj koristan post:


  14. #9
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Citiram Original postovao johnnymld Pogledaj post
    jbg za bmw znam ko ima sve
    al za mercedesa jos nijednog nisam imao da se poigram
    Za BMW ima i ovdje ali za ovaj NTG2.5 iz Mercedesa nema.

  15. #10
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Citiram Original postovao mika Pogledaj post
    johnnymld e ti kad ne bi nesto lano ,,hahha kad sam bacao diskove i trazio rezace i diskove nisi se mnogo interesovao , hahhah sad vece i pale cene vidis da ima za 100eur onda je bio 250

    Amaro,,,druze mnogo stranica za citanje i mnogo auta za probavanje,,zna Johnymld sta ti govorim jer zna sta sam sve radio skoro pa izludeo,,to je bilo u vreme kad sam pocinjao ovaj posao pa nisam imao mnogo posla i mogao sam da se posvetim autima,,,generalno se sve manje vise moze uradi, malo je problem sa audi i blaupunkt, bitan je i kvalitet diskova,,iako su spolja upakovani svi isto,,ne nose iste kodove kad ih prazne ocitas. Koristio sam stari rezac pioneer 112D koji sam flesovao u 111L jer njega nemozes naci a samo sa njim se mogu postici brzine od 1x uz odgovarajuci disk,,,za blaupunkt sam koristio lg rezac za renesansim chipsetom nikako sa mediatek iako ih ima sa istim oznakama pa kad pitas trgovce oni pojma nemaju ni sta ih pitas,,znaju samo za oznaku,, i naravno plextor je uvek dobro dosao,,sva 3 su mi u kucistu,,xp, win 7 nekoliko programa za rezanje, i naravno mnogo citanja i setovanja racunara, nekih drajvera i flesanja rezaca,,nista to ne drzim u glavi nego za svaki auto sam pisao sebi u taj folder kako sam sta uradio,,a veruj mi da sam 100 diskova bacio jer nisu radili,,drugari koji su saradjivali i davali mi aute da probam, su dobili na poklon diskove zarad mog znanja.
    Cak i drugar koji ima ovlascen Mercedes servis me ponekad nazove da mu resim samo sto u zadnje vreme nisam nesto aktivan po tom pitanju, nemam mesta ni na hardovima ubise flesevi za androide...
    Hdd mozes da kloniras ali mora biti istorodan , cini mi se da su sve Toshibe od 40gb mada sam ja uradio na jednu od 20GB i sve je radilo,,mislim da imaju 7 particiji. Naravno nisam probao da se igram sa flesovanjem i nisam cackao po bordu verovatno i to moze negde da se izmeni ali mi nije dostupno a znas kakvi su po ovlascenim servisima - narani kerove i nista ne diraj
    Sto se tice jezika do onog momenta dok sam pratio nije bilo resenja.

    Sve to stoji.
    I ja sam se nabacao DVD-a i CD-a koji nisu radili u navigacijama.
    Plextor (PX-810SA) je jos kod sina u kompu i ponekad zatreba)
    Trebam li slikati kutiju s medijima, neki su to samo u trgovini vidjeli.
    Da sam imao orginal u rukama sigurno bi probao nesto napraviti.
    Ovo je uredjaj sa HDD i treba preko dijagnostike prvo skinuti HDD pass, nakon toga znam i ja sta bi dalje radio.
    Naravno da je danas sve puno lakse jer su mogucnosti za nesto napraviti vece.
    No dobro, hvala za info.
    Ono *stap i kanap* necu komentirati da se slucajno ne naljutis.

    Uvijek naidje nesto sto treba negdje pitati za pomoc a meni nije tesko nit me je sramota pitati.

    Zivio

  16. #11
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    41
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    Amaro druze izvini ako si pogresno protumacio,,al daleko sam ja od dijagnostike i ja radim kao i ti , nego se Johny bavi time a ja mu poslao dijagnostiku mog prijatelja da mu nesto sredi, i ja sam na stapu i kanapu, samo sam zezao njega kako je lako kad imas profesionalni alat i pristup svemu, za razliku kad moras pesice da bunaris i citas satima i danima.
    Naravno i Johny-u to nije palo s neba nego je i on zasluzio sve svojim radom i maksimalno eksploatisao alate do kojih je dosao iskljucivo svojim zalaganjem.
    Daleko sam i ja od originala i ja skidam i trazim na nekim forumima imas dogovor vise ljudi uplatis 10 eur paypall pa jedan kupi , i onda okaci svima koji su platitli ali i to se od skoro pojavilo. Ako ti sta treba javi se na PM jer ovde nema smisla sve pisati, Pozdrav

  17. Sledeci korisnici su rekli hvala mika za ovaj koristan post:


  18. #12
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Ma sve 5, mislio sam da ide mene taj *stap i kanap*
    Ovo sto sam trazio nije za musteriju vec meni treba, koji ce mi kuki to u autu ako pokazuje da se vozim po sumama i gorama.
    Trazio sam po netu i oglasnicima danima i nisam uspio pronaci ne zaleci pri tome platiti neciji trud, nisam nasao pa sam kupio orginal.
    Ostalo je povijest.

    Pozdrav svima.

  19. #13
    GSM Guru
    Clan br.
    76
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Futog Vojvodina
    Br. postova
    161
    Hvala
    4
    Pohvaljen 35 puta u 16 postova
    Ko ima mape za bmw 520 2003g, odgovaraju mi Hight mape?
    Skinuo sa neta ali nesto nece, dvd,rezac, gremlini... Stari cd iz 2003 cita a ove dvd sto narezem nece.

  20. #14
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Jesi li siguran da idu na DVD?
    Koji je uredjaj unutra i moze li uopce citati DVD?
    Ako je citao moguce da je laser na izdisaju tako da CD cita a DVD koji je *sitniji* zapis nece.

  21. #15
    GSM Guru
    Clan br.
    76
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Futog Vojvodina
    Br. postova
    161
    Hvala
    4
    Pohvaljen 35 puta u 16 postova
    Ide dvd, uzeo sam od drugara dvd sa mapama i njegov je procitao, moguce je i da je dvd pri kraju pa nece sve da cita.
    Poceo sam da trazim pioneer 112D, imao sam ga i otisao sa pokvarenim racunarom.

  22. #16
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    41
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    moze i pioneer 216 lakse ces ga naci

Slicne teme

  1. Europe here 2015 Q1 - cijela Europa
    Postovao Inovator u forumu iGo, MioMap, & related
    Odgovori: 6
    Zadnji post: 05-09-15, 09:43
  2. becker europa be 1214 code problem
    Postovao cic u forumu Car-Related Hacking
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 13-12-10, 16:24
  3. Mercedes Benz Navigacija Europa
    Postovao cinca007 u forumu Auto-navigacije (car-embedded)
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 21-10-09, 12:08

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •