Probao lgtool_u daje los kod, pa ako ima neka dobra dusa da pomogne
IMEI:861568010749681
ProviderId:985X-2DTNRS3
NCK:22153342
pozz.
Probao lgtool_u daje los kod, pa ako ima neka dobra dusa da pomogne
IMEI:861568010749681
ProviderId:985X-2DTNRS3
NCK:22153342
pozz.
Kolega na pm...
Iste kodove sam dobio i ja i ne prolaze. Ostalo mi jos 2 pokusaja. Da li neko od kolega ima za njega neki rom da ga preflesujem, nesto sam skinuo sa neta ali ne prolaze.
pozz.
Mora na kabl.
Radi ga provereno NCK dongle - NCK Dongle Android MTK Module - na "Read INFO(codes)" , a mislim da može i GB KEY da ga dekodira.
Da, GB Key ga radi provjereno.
Furious,Micro box ,,,,, na zalost kolega nije u mogucnosti da ulaze vise u alat
Iscitaj ovo da vidim ima li na Polaru
Power On the Phone and Type *#837# Or *#3228#
- Search in the list SRO name, starts with 'X' letter
- Click in SRO NAME and fill it ( 8 or 12 digits )
- Write in SRO field for example XM66NA40
Nisam u nekim parama ali evo da se oporezujemo i da kolega kupi nesto za alkatele posto ih je u zadnje vrijeme imao vise od mene.
Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
Izvinite , a to je vas kolega ?
pozzz Mika
Da i predlazem da odemo za Nis iscupamo mu kablove od neta povadimo hard diskove iskljucimo struju i resimo stvar onda vise nece pisati traziti pomoc i resicemo sve probleme ili da ga banujemo ili trajno iskljucimo sa foruma zato sto trazi vise od moralno dozvoljenog broja pomoci tzv. kolega on ili mi svejedno.
Malo se salim malo sam i sarkasticno cinican prema sebi i drugima skretao sam paznju vise puta da nesto od lata kupi covek nije u mogucnosti tako barem meni receno.Zato mu ja ovako javno predlazem da ne bi iritirao i nervirao kolege porukom na PM nekom od kolega ko je voljan da mu pomaze resava te Alkatele koje ispostavilo se ima vise nego mnogi od nas.
Srdacan pozdrav iz Zemuna Andrija