Pozdra svim kolegama.Moram da se pohvalim,sa malim zakasnjenjem doduse.1. juna je 15 godina kako postoji independent trading MOBIKOD servis mobilnih telefona iz Uzica.Pa stoga pozdravljam sve kolege,svu zdravu i nezdravu konkurenciju.UZDRAVLJE
Pozdra svim kolegama.Moram da se pohvalim,sa malim zakasnjenjem doduse.1. juna je 15 godina kako postoji independent trading MOBIKOD servis mobilnih telefona iz Uzica.Pa stoga pozdravljam sve kolege,svu zdravu i nezdravu konkurenciju.UZDRAVLJE
23.06.1998 god ####te meni vise od 17godina al vrijeme leti samo tako kao juce da je bilo
08.06.1992 sad će 24-ta.....
srecno....buraz
p.s. Ako se k--cimo 20.02.1988
Sad ga merite ciji je duzi...![]()
Nista ja tu nebi dirao!![]()
Jbg.. ala ste neljubazni... covek se pohvali sa 15 godina rada a javise se svi koji su duze u poslu... pa sad ispade da je on amater za vas...![]()
s####h covjeku temu soryyyyyyyyyy
Cestitam kolegi godisnjicu rada puno uspeha u daljem radu sve najbolje.
Ja sam od Dumix-a ucio jos sa fixnim kako se radi i zaradjujesve moze nov u delove i 3x skuplje.
Veliki pozdrav za Duleta .Radnja radi od 98 bogu hvala sve do danas. Banetu i meni pre par godina pridruzio se i sin Marko.
Drago mi je da nam se deca pridruzuju u poslu Tomin-Dario,Pesov-Filip,Puki Sabac sa svojim juniorom samo su neki od primera nadam se da ih ima da ce ih biti jos vise.
Sve Vas voli i pozdravlja Eprom druzina zivi bili srecno u novim pobedama.
Marko ,Bane i Andrija
Izmenio Eprom : 05-06-15 u 15:41