Hocu ovdje javno da se zahvalim svim kolegama koji su me zvali i pokusavali zvati, interesivali se, nudili pomoc.
HVALA
Ovako izgleda servis danas
![]()
Hocu ovdje javno da se zahvalim svim kolegama koji su me zvali i pokusavali zvati, interesivali se, nudili pomoc.
HVALA
Ovako izgleda servis danas
![]()
Izmenio Dr.Nele : 25-05-14 u 16:24
Imam dosta kablova i nekih polovnih boxova dacu ti gratis trzni na skype da se dogovorimo
Razbucani svi mi u Srbiji svojom nesrecom,nisam stigao ni pratiti sta se desavalo u susednim drzavama...imao sam boxove iz radnje koje sam kupio ali je to prodato vec (znas i sam),imam gomilu kablova,imam lemilicu Gordak 936 viska sa novim stapom,napajanje 0-18 V 2A stvarno ne znam sta mu je,moguce da je riknuo izlazni TR,ali da se resiti,reci sta god treba saljem....
Nedaj se !
Hvala Vam prijatelji! Sve do sad nisam ni razmisljao o radnji, cistio sam kucu jer je i to poplavljeno do plafona. Valjda ce biti bolje.
Ziv, zdrav i ti i porodica to je naravno najbitnije , za ostalo ce se naci rjesenje ja sam isto tu za bilo koji vid pomoci .
Zdravlje je najbitnije,za ostalo sve sto moze dase pomogne tu sam
Tebra,napravi spisak pa da skupljamo ko šta ima....
ja ti pustio na skype....
Imaš od mene 10 SL3 telefona. mail imaš pa šalji kad počneš da radiš
a u medjuvremenu ako šta još mogu pomoći , javi!
ne daj se!!
Ako nesto mozemo da pomognemo, tu smo, pozovi ili pusti pm,
+10 i vise logova zajedno za Eprom servisom koliko bude trebalo za koliki toliki oporavak !!!!
Evo i od mene, sta ti treba od box_eva, tu sam, pa kada sin ide za BiH, moze ili doneti, ako je blizu Doboja, ako ne, moze ti poslati. Ima i dosta kablova, nekih logova, samo "vici".
Dobro zdravlje i prisebnost celoj tvojoj porodici.
Veliki pozz.
Aco molim te okaci spisak ovde kao sto rece Mate, da resavamo, da pocnes sa radom cim osposobis kucu i servis
Uz tebe smo...
Nema spisak treba coveku sve.Od viska glava ne boli.Ko sta ima da se salje nece covek da kuka i moli.Ponos sramota skromnost... ko ima sta da posalje spakuje i poslaje on ce lako neki visak da menja kompenzuje.
Ne cekajte spakuj i salji moze negde do Loznice ili do Brke iz Bogatica brzom postom pa ce neko da prebaci do Bijeljine na postu opet.
Ajmo malo akcije
Kao sto rece Andrija, daj adresu, isto tako nek se jave kolege iz Obrenovca koji je jos gore stradao,ja stvarno ne poznajem nikoga,ali tu smo ako nesto treba,makar logovi....za pocetak....
Ako treba sta prebaciti do Bjeljine tu sam pa makar svaki dan morao ici... A mogu i predati u postu u Pilici paket. 064 295 70 86 Vlado
Hvala na podrsci!! To mi mnogo znaci i to je sve sto mogu reci. Moj grad je zadesila katastrofa da se ne moze opisati.
@Dr.Nele, ko nije preziveo ovakvu ili slicnu katastrofu ne moze da sagleda u kakvim se sve mukama suocavaju ljudi, zivotinje, posle ovakvo nesto. Sada smo svi tu da pomognemo jedni drugome, zaboravimo na neke neuglasice, i daj da sto pre covek, ljudi, zivotinje, imaju bar ono najosnovnije za zivot i za pocetak kakvog-takvog rada da mogu da prezive. Vlast ko vlast obecava brda i doline ali dok ta "pomoc" stigne, i ako uopste stigne, ode voz, treba preziveti do te njihove pomoci, ali ostavimo to njima na dusu.
Za kolege iz Obrenovca znam da im je sve, doslobce, unisteno, ali oni se ne javljaju, znam da Bojan, dr. Pava, ispasce na kraju da smo cak i neki riod, se evakuisao odmah i da je s'njim i porodica uredu, ali od servisa to sam saznao od drugih je sve otislo.
Jeste ono staro vec otrcano "najvaznije sacuvati glavu", ali kada se sve "smiri" takodje treba sacuvati zivu glavu, jer drzava trazi svoje. Kazem ko nije video i doziveo, ne daj Boze da se bilo kom, cak i neprijatelju sto se kaze, ovako nesto dogodi, kada cujes da nesto tutnji iza, ili ispred i odjednom vidis ogroman talas i tamo neka dizalica od 300t pada ko da je od slame, to ne mozes NIKADA da zaboravis, a kuce....
Ljudi svima kojima treba pomoc bilo kakva "vicite" tu smo da pomognemo, pa hvala Bogu kada se stane na noge teracemo po starom, jer ne bi bio interesantan forum ako nema "onih" dobacivanja.
Veliki pozdrav svim forumasima na ovakvoj podrsci kolegama koji su doziveli i preziveli ovu katastrofu.
@Dr.Nele
Imas i od mene 10 loga za SL3.
Evo sutra je tri mjeseca tacno od poplave i trebao bih za par dana nesto poceti raditi pa da vidim ako je neko od kolega raspolozen da mi iskopira fleseva za telefone jer mi je to najteze nabaviti. Imam par supporta ali je sada u radnji problem internet
Ovo ostalo cu lagano kupovati ali flesevi su problem jer su svi racunari i diskovi stradali.
Hvala
aj ovako, dobaci nekako hard disc, ide sve i mnogo je brže....
Nele, imas li nekog u Nova Topola Opština Gradiška, imam 2 moja box-a tamo da se pokupe i koristice ti dobro
P.S ostavi mi skype ako imas
nasao te ,, samo prihvati
Izmenio mika : 14-08-14 u 17:03
Evo javio mi se Goran Cezar za fleseve pa cu mu nekako dobaciti neki hdd
@mika
Cujemo se na skajp
Godina prodje, dan nikad!
doboj.jpg
Okaci ziro racun posto ima i takvih kao sto sam ja da nemogu da ti saljem opremu, kao prvo mnogo smo daleko, a kao drugo nemam visak opreme, ali zato mogu da posaljem neki sitni novac kao pomoc. Mislim da bi i to pomoglo nasemprijatelju.
@Mobil Elektronik
Hvala drug kao da si mi pomogao, ne treba nista. Oglasio sam se cisto zato sto mi je to jedan od najtezih dana u zivotu do sada
a mnogo sam toga prosao.