Prikazivanje rezultata 1 do 18 od 18

Tema: zte blade 3 nema mrezu

  1. #1
    GSM Master uca's Avatar
    Clan br.
    11852
    Registrovan
    Nov 2008
    Lokacija
    Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra br. 297,
    Br. postova
    473
    Hvala
    529
    Pohvaljen 526 puta u 341 postova

    zte blade 3 nema mrezu

    zte blade 3, nema mrezu, ne vidi ni jednu sim karticu.
    nakon popravke ima mrezu, izbacuje oznaku mreze cija je kartica u telefonu.
    ako nekome bude trebala pomoc neka se javi na pm. fala.

    nisam uspeo da ga uradim metodom Eprom Marko.
    Izmenio uca : 18-12-13 u 08:51

  2. #2
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.580 puta u 892 postova
    Sunce mu zarko bas problem kad ga ne resava ni metoda Eprom Marko

  3. #3
    GSM Senior branko377's Avatar
    Clan br.
    13005
    Registrovan
    May 2010
    Lokacija
    krupanj
    Br. postova
    76
    Hvala
    4
    Pohvaljen 11 puta u 10 postova
    izgleda da ga radi samo metoda by UCA

  4. #4
    GSM Master uca's Avatar
    Clan br.
    11852
    Registrovan
    Nov 2008
    Lokacija
    Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra br. 297,
    Br. postova
    473
    Hvala
    529
    Pohvaljen 526 puta u 341 postova
    ako ne verujete da je uradjen, pozovite majstor Tomu i pitajte da li je seljak sa zvezdare, uradi to sto je napisano,

  5. #5
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.580 puta u 892 postova
    Kaze majstor Toma resava ga Uca za dinara soma

  6. #6
    GSM Master uca's Avatar
    Clan br.
    11852
    Registrovan
    Nov 2008
    Lokacija
    Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra br. 297,
    Br. postova
    473
    Hvala
    529
    Pohvaljen 526 puta u 341 postova
    toliko je castio, niko nije nista trazio.

  7. #7
    GSM Guru Vlada.in's Avatar
    Clan br.
    10933
    Registrovan
    Apr 2008
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    43
    Br. postova
    216
    Hvala
    47
    Pohvaljen 25 puta u 20 postova
    imam problem sa blade g. posle otkljucavanja sigmom izgubio imei. nemogu nikako da mu vratim imei. jel ima neko predstavu kako vratiti obrisan imei?

  8. #8
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    Motorola Defy mini isto..... no sim, nema Imei ! Sigma ne podrzava repair Imei za njega...trt !

  9. #9
    GSM Guru Vlada.in's Avatar
    Clan br.
    10933
    Registrovan
    Apr 2008
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    43
    Br. postova
    216
    Hvala
    47
    Pohvaljen 25 puta u 20 postova
    bes sigmu za koji moj onda pravi bekap?

  10. #10
    GSM Guru borsi's Avatar
    Clan br.
    172
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Subotica
    Br. postova
    129
    Hvala
    26
    Pohvaljen 5 puta u 2 postova
    a sa kojom versijom sigme ste ih ubili?

  11. #11
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    Motorolu sam takvu dobio,ne znam cime je radjena i kako radjena....inace uvek koristim zadnje verzije koje izadju....

  12. #12
    GSM Master mobitel's Avatar
    Clan br.
    809
    Registrovan
    Feb 2006
    Lokacija
    Servis Pancevo
    Godina
    34
    Br. postova
    549
    Hvala
    108
    Pohvaljen 83 puta u 71 postova
    grgo uradi softver na toj motoroli i vrati ce se IMEI
    Posto je zeznuta na unlock radi ce samo sa originalnom mrezom na kojoj je bio zakljucan.
    Kada mu ubacis karticu sa neke druge mreze telefon nece pokazati da je zakljucan ali nece ni imei pokazivati ali desavalo mi se da posle pola sata-sat dobie IMEI i da radi telefon bez problema. Imao sam tri takva zeznuta.

  13. Sledeci korisnici su rekli hvala mobitel za ovaj koristan post:


  14. #13
    GSM Master uca's Avatar
    Clan br.
    11852
    Registrovan
    Nov 2008
    Lokacija
    Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra br. 297,
    Br. postova
    473
    Hvala
    529
    Pohvaljen 526 puta u 341 postova
    zte blade Q nema mrezu

    zte blade Q, nema mrezu, ne vidi ni jednu sim karticu.
    nakon popravke ima mrezu, izbacuje oznaku mreze
    ako nekome bude trebala pomoc neka se javi na pm. fala.

  15. #14
    GSM Senior
    Clan br.
    1372
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Zrenjanin
    Godina
    43
    Br. postova
    97
    Hvala
    31
    Pohvaljen 4 puta u 3 postova
    Imam problem sa ZTE Blade G, odrađen direct unlock u FTM modu preko sigma box-a. Sad ne vidi ni jednu karticu. IMEI broj OK.

    Kako da ga popravim ?

  16. #15
    Product Suporter cezar's Avatar
    Clan br.
    11855
    Registrovan
    Mar 2007
    Lokacija
    REPUBLIKA SRPSKA
    Br. postova
    1.523
    Hvala
    44
    Pohvaljen 205 puta u 130 postova
    pokusaj reset tel mislim da sam nekada neki zte imao sa tim kazem pokusajjj

  17. Sledeci korisnici su rekli hvala cezar za ovaj koristan post:


  18. #16
    GSM Master uca's Avatar
    Clan br.
    11852
    Registrovan
    Nov 2008
    Lokacija
    Beograd, Bulevar Kralja Aleksandra br. 297,
    Br. postova
    473
    Hvala
    529
    Pohvaljen 526 puta u 341 postova

    posalji ga

    uradicu ga ako nije crko hardverski

  19. #17
    GSM Senior
    Clan br.
    1372
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Zrenjanin
    Godina
    43
    Br. postova
    97
    Hvala
    31
    Pohvaljen 4 puta u 3 postova
    Uradio sam hard reset i za sada radi, primio je vip karticu, vidi je, ima mrežu i može da zove.

    Sad je pitanje da li će tako ostati ?

    I prošli put sam nešto petljao sa sigmom, probao direct unlock u download modu (posle onog unlocka u FTM modu), sigma izbacila grešku, nudi mi da pošaljem fajl na analizu ali je posle toga tel proradio. Dam ga mušteriji i on mi ga vrati posle 1 dan - ne radi.

  20. #18
    Product Suporter cezar's Avatar
    Clan br.
    11855
    Registrovan
    Mar 2007
    Lokacija
    REPUBLIKA SRPSKA
    Br. postova
    1.523
    Hvala
    44
    Pohvaljen 205 puta u 130 postova
    radice to sve ne brini to je to pozz bitno je da si rijesio

Slicne teme

  1. S8000 nema mrezu
    Postovao tomican u forumu Samsung 3G modeli
    Odgovori: 15
    Zadnji post: 13-12-13, 21:43
  2. p1 nema 2g mrezu
    Postovao benko u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 1
    Zadnji post: 16-02-09, 20:05
  3. 6300 nema mrezu
    Postovao Patuljak_ns u forumu BB5 modeli
    Odgovori: 7
    Zadnji post: 09-05-08, 16:45
  4. 6630 nema mrezu
    Postovao GrooV u forumu BB5 modeli
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 30-05-07, 16:14
  5. lg u 8110 nema mrezu
    Postovao ferati u forumu LG 3G (81xx,82xx,83xx)
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 16-05-06, 17:01

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •