Kakvi prevaranti Digital Vision 3G-Novi sad,poručio komplet lcd i9100 A klasa cena 80e oni poslali bez rama (takav mogu da kupim za 50e)sada neće da prihvate reklamaciju.Sledi im prijava inspekciji.
Kakvi prevaranti Digital Vision 3G-Novi sad,poručio komplet lcd i9100 A klasa cena 80e oni poslali bez rama (takav mogu da kupim za 50e)sada neće da prihvate reklamaciju.Sledi im prijava inspekciji.
aj iskuliraj,resi to s ljudima,najlakse je vristati i zvati miliciju
bolje je ako mezete da rijesite lijepo to je zadnje sto mozes i trebas da uradis,pokusaj sa nekim od sefova.pozz
Prvi put nisu hteli da prihvate nazad reklamaciju dva puta sam plaćao poštarinu,sada su prihvatili ali im ne pada na pamet da vrate prave me budalom da je to normalno bez rama,a A klasa komplet je svuda od 70 do 80e:Čačak,tigarmob,daxell ali pošto sam već naručivao nešto kod njih stavio sam i taj lcd.Nije bitno ni 80e ali kada te neko tako perfidno pravi budalom onda nemaš drugog rešenja nego da ih prijaviš inspekciji.
gde ima po 50e bez rama???
posalji mi na pp
Drugi put pazi sta porucujes, banovan zbog vredjanja bez osnova.
Slika LCD nije stajala ni naznaka da je bez rama,ne znam zasto niste kao 3g BG koji ili zamene za drugu robu ili vrate pare nego da se natezemo
Bice ti vracene pare, kupuj od 3G BG ubuduce, pa njima psuj zaposlene, meni nemoj.
Naravno,pozdrav