Prikazivanje rezultata 1 do 11 od 11

Tema: Dali je LCD i9105P kompatibilan sa i9100?

  1. #1
    GSM Senior marOOn's Avatar
    Clan br.
    731
    Registrovan
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Br. postova
    86
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova

    Dali je LCD i9105P kompatibilan sa i9100?

    imam jedan i9105P kupljen tu kod nas i frendica razbila ekran... nisu imali taj ekran pa sam stavio od i9100 kao, kompatibilan sa i9105P...

    no medjutoa, gornja polovica ekrana radi a donja je pomaknuta red nize npr. stisnem 1, otipka 4. stisnem 4 a otipka 7 a onaj najdonji red ikona nemres stisnuti vec malo iznad...

    ona dva touch lijevo i desno od home tipke funkcioniraju normalno...

    stavio sam tu plocu iz i9105P u aparat i9100 sa ispravnim ekranom/touchom i ista stvar pa mi se cini da bas i9100 i i9105P nisu kompatibilni po tom pitanju...

    ima netko iskustva sa time?

    unaprijed hvala


    .

  2. #2
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    nije isti.

  3. Sledeci korisnici su rekli hvala grga za ovaj koristan post:

    rus

  4. #3
    GSM Senior marOOn's Avatar
    Clan br.
    731
    Registrovan
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Br. postova
    86
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova
    extra pitanje...

    kazu mi da ako se sa ekrana (odnosno konektora toucha) od I9105P prebaci ovaj chip sa slike na I9100, da onda radi normalno citav touch

    i9100chip.jpg

    dali je netko probao?

    hvala unaprijed

    .
    Izmenio marOOn : 06-03-14 u 15:36

  5. #4
    GSM Master dr.Pava's Avatar
    Clan br.
    271
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    obrenovac
    Godina
    44
    Br. postova
    634
    Hvala
    39
    Pohvaljen 70 puta u 50 postova
    pa probaj pa javi radi li

  6. #5
    GSM Senior marOOn's Avatar
    Clan br.
    731
    Registrovan
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Br. postova
    86
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova
    pa probat cu...

    zabranjeno pitati ako je vec netko radio?


    .

  7. #6
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.580 puta u 892 postova
    Citiram Original postovao marOOn Pogledaj post
    pa probat cu...

    zabranjeno pitati ako je vec netko radio?


    .
    Naravno da nije zabranjeno naprotiv trebalo bi sa zadovoljstvom da pitamo i saradjujemo.Nemaju myda za probu brate Zagreb-acki
    Izmenio Eprom : 07-03-14 u 10:29

  8. #7
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    41
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    lcd je isti neznam zasto brljavi,,po pravilu bi trebalo da ne rade tasteri oko home dugmeta,,,taj flet se zameni mora da radi,,provereno,,jedino sto treba odlepljivati nov lcd pa lepiti ponovo al ako moze da se naplati onda ima smisla....

  9. #8
    GSM Senior marOOn's Avatar
    Clan br.
    731
    Registrovan
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Br. postova
    86
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova
    Ovo ne fercera. Serviserska patka. Koristiti samo ekrane za I9105P i miran...


    .

  10. #9
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova

  11. #10
    GSM Senior marOOn's Avatar
    Clan br.
    731
    Registrovan
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Br. postova
    86
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova
    @ grga:

    znam. vidim. corav nisam

    isto tako, znam da neki i9100 ekrani pasu na i9105 bez ikakvog problema...

    osim toga, evo, procitaj:

    regarding i9100 and i9105p touchscreens, there is a compatibility issue with the touch sensor, there are a few revisions to the screen, the revision number is written on the back near the connector, the early ones only work good on the i9100, they will misread the touch input on the i9105 thinking it's a bit lower then the actual touch happening

    the later revisions work on good BOTH models


    pozdrav
    .

  12. #11
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    Esi mi dobar ?

    Poslato sa vrlo ispravnog telefona.

Slicne teme

  1. i9100
    Postovao shiljo u forumu RIFF box
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 31-05-13, 12:25
  2. i9100 crn
    Postovao GSMBoriss u forumu Potraznja
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 30-01-13, 12:19
  3. i9100
    Postovao e-mobile u forumu Potraznja
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 29-09-12, 12:27
  4. i9100
    Postovao veliki u forumu RIFF box
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 16-12-11, 11:24
  5. Ekran za E550/V550 - koji je kompatibilan?
    Postovao sms freak u forumu Motorola HW sekcija
    Odgovori: 3
    Zadnji post: 19-06-08, 10:39

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •