Prikazivanje rezultata 1 do 6 od 6

Tema: ZTE Blade III pro unlock

  1. #1
    GSM Master goran.gsm's Avatar
    Clan br.
    6840
    Registrovan
    Jul 2007
    Lokacija
    Prilep MAKEDONIJA
    Br. postova
    262
    Hvala
    59
    Pohvaljen 6 puta u 6 postova

    ZTE Blade III pro unlock

    Sa cime otkljucati ovaj model DC unloker nema podrsku,na lg tool daje pogresan kod Furiuz nemam tako da pomolio bih neko ako moze naneki drugi alat da mi posalje kod ako je moguce

    861918010030246 hvala unapred

  2. #2
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.577 puta u 891 postova
    Nema na kalkulaciju samo na kabl Sigma

    http://forum.gsmhosting.com/vbb/f719...ocked-1683019/

  3. Sledeci korisnici su rekli hvala Eprom za ovaj koristan post:


  4. #3
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Ja a i ti znamo da ovo gore nije ama UOPSTE tacno. Ovde se radi o sasvim drugom telefonu.... Unutra je firmware P825B20MKDVB01.....Mozda ova zadnja verzija Sigme moze da odradi, starije SIGURNO ne. Niti pa FURIUS.
    Izmenio tzlatko : 17-07-13 u 12:38

  5. #4
    GSM Master goran.gsm's Avatar
    Clan br.
    6840
    Registrovan
    Jul 2007
    Lokacija
    Prilep MAKEDONIJA
    Br. postova
    262
    Hvala
    59
    Pohvaljen 6 puta u 6 postova
    Citiram Original postovao tzlatko Pogledaj post
    Ja a i ti znamo da ovo gore nije ama UOPSTE tacno. Ovde se radi o sasvim drugom telefonu....
    A sta to znaci? onda koj je taj model ako nije blade 3 pro?

  6. #5
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.577 puta u 891 postova
    Citiram Original postovao tzlatko Pogledaj post
    Ja a i ti znamo da ovo gore nije ama UOPSTE tacno. Ovde se radi o sasvim drugom telefonu.... Unutra je firmware P825B20MKDVB01.....Mozda ova zadnja verzija Sigme moze da odradi, starije SIGURNO ne. Niti pa FURIUS.

    Nemam telefon kod sebe da bi probao.Svi koji su dosli uradili smo ih ima procedura sa flesovanjem menja se firmware.... kao sto je vecini naravno i tebi poznato kako ide .

    Rekao sam da na kalkulaciju ne ide a ono copy sa Z-Franka

  7. Sledeci korisnici su rekli hvala Eprom za ovaj koristan post:


  8. #6
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Nemam ni ja za probanje, izgleda da verzija SIGME 1.27.00 http://forum.gsmhosting.com/vbb/f719...added-1686361/ moze da odradi ovaj firmware P825B20MKDVB01, treba da se proba.

  9. Sledeci korisnici su rekli hvala tzlatko za ovaj koristan post:


Slicne teme

  1. telenor ZTE blade G
    Postovao uca u forumu Razne poruke...
    Odgovori: 14
    Zadnji post: 27-06-13, 15:58
  2. ZTE Blade poklopac
    Postovao Gmobile_gRuJ@ u forumu Potraznja
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 08-05-12, 09:14
  3. Potreban lcd ZTE Blade
    Postovao Test point u forumu Potraznja
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 10-04-12, 20:29
  4. zte blade hard reset
    Postovao JovanK u forumu Ostalo, razno...
    Odgovori: 3
    Zadnji post: 31-05-11, 16:26
  5. R2-Blade v1.2.5.14 released
    Postovao Eprom u forumu MT Siemens
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 08-03-10, 21:16

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •