Prikazivanje rezultata 1 do 3 od 3

Tema: sx1 srpski za martech

  1. #1
    GSM Master
    Clan br.
    1478
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Sabac
    Godina
    45
    Br. postova
    408
    Hvala
    8
    Pohvaljen 16 puta u 10 postova

    sx1 srpski za martech

    Ima li ko da mi pusti serbian da ga ubacim preko martech boxa ubi me lik bem ti siemens

  2. #2
    GSM Senior servis digital's Avatar
    Clan br.
    13262
    Registrovan
    Nov 2010
    Lokacija
    Brcko
    Br. postova
    81
    Hvala
    35
    Pohvaljen 39 puta u 21 postova
    Evo ga, imas za obje verzije (8954 i 2010) pa uzmi koja ti treba http://www.4shared.com/rar/W4F7eS_r/SX1.html

    Pozdrav.

  3. Sledeci korisnici su rekli hvala servis digital za ovaj koristan post:


  4. #3
    GSM Master
    Clan br.
    1478
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Sabac
    Godina
    45
    Br. postova
    408
    Hvala
    8
    Pohvaljen 16 puta u 10 postova
    Hvala kolega, kacim box pa cu videti, jel ono bi kabl da mora da se prepravklja za njega???

Slicne teme

  1. A50 srpski za Martech
    Postovao mobx u forumu Siemens S-Gold serije
    Odgovori: 8
    Zadnji post: 15-02-11, 20:37
  2. Potreban srpski lp za EL71 za martech
    Postovao Shone u forumu Martech
    Odgovori: 23
    Zadnji post: 28-06-07, 21:48
  3. AF 51 Srpski za Martech
    Postovao stavnjak u forumu Martech
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 11-05-07, 14:37
  4. martech 2
    Postovao tomislav1 u forumu Martech
    Odgovori: 8
    Zadnji post: 06-12-06, 16:37
  5. Martech 2plus ili Martech Lite????????
    Postovao vojislav u forumu Martech
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 29-06-06, 08:01

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •