Prikazivanje rezultata 1 do 4 od 4

Tema: C3-01 Gubi mrezu

  1. #1
    GSM Senior Nolle92's Avatar
    Clan br.
    11683
    Registrovan
    Aug 2008
    Lokacija
    Novi Sad
    Godina
    26
    Br. postova
    103
    Hvala
    13
    Pohvaljen 5 puta u 5 postova

    Smile C3-01 Gubi mrezu

    Pozdrav svima.
    Imam jako cudan kvar. Sve mi tu smrdi da nije do telefona, ali nisam vise pametan. Stigao je gore navedeni telefon i musterija mi je rekla da gubi signal u nekim vremenskim periodima. Znaci, malo ima i tada je sasvim funkcionalan. Moze da se zove, salju poruke, primaju poruke i pozivi. Nakon odredjenog vremena izgubi mrezu koja se vrati i sama posle nekog vremena, ali je taj vremenski period svaki put drugaciji.
    Probao sam mrezu da nadjem manualno i uspelo je. Poveze se i tada sve radi kako treba, ali opet posle nekog vremena je izgubi. Uradio sam sw na vise verzija i problem je isti. Samo sam primetio da redje gubi mrezu, tj. da moze da poveze nekih sat-dva vremena na njoj. Kad sam pomislio da menjam hibrid ili da ga uopste cackam hardverski, doslo je jos par telefona sa istim kvarom. Tacnije, prijatelji su mi se zalili na isti problem i sto mi je naj cudnije svi su na mts-u. Sad trenutno znam 5 ili 6 ljudi koji imaju razlicite telefone sa istim problemom. Zvao sam mts i kao i obicno njihovi "informisani" operateri nisu mogli da mi pomognu. Ja koristim broj kod istog operatera i nemam takvih problema.
    Da li je neko jos mozda imao ovakvih problema i kako je resavao? Msm, dal je ovo uopste do telefona.. Necu da ga bezveze grejem, duvam i cackam dok ne budem siguran da je on neispravan.

  2. #2
    GSM Master Amaro's Avatar
    Clan br.
    91
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Osijek
    Br. postova
    418
    Hvala
    66
    Pohvaljen 35 puta u 19 postova
    Jesi li probao karticu drugog operatera?

    Zivio

  3. #3
    GSM Senior Nolle92's Avatar
    Clan br.
    11683
    Registrovan
    Aug 2008
    Lokacija
    Novi Sad
    Godina
    26
    Br. postova
    103
    Hvala
    13
    Pohvaljen 5 puta u 5 postova
    Pfff hahaha.. Koja sam ja budala.. Nisam.. Stavicu sad vip, pa cu videti.

  4. Sledeci korisnici su rekli hvala Nolle92 za ovaj koristan post:


  5. #4
    GSM Senior Nolle92's Avatar
    Clan br.
    11683
    Registrovan
    Aug 2008
    Lokacija
    Novi Sad
    Godina
    26
    Br. postova
    103
    Hvala
    13
    Pohvaljen 5 puta u 5 postova
    Ne znam sta da kazem. Ubacio vipovu karticu i koristio ga pola dana bez problema. Zatim vratim mtsovu i radi Koristio sam ga do pre par minuta.. Dosla je musterija i vratio sam telefon (normalno naplatio ). Zvao sam druga koji je imao takav problem i on mi kaze da mu od jutros radi telefon. Izgleda da je mts imao neke radove.

Slicne teme

  1. iphone-gubi mrezu?!
    Postovao zeka u forumu iPhone / iPod
    Odgovori: 10
    Zadnji post: 01-12-09, 13:45
  2. 6210 gubi mrezu...
    Postovao Matrix2008 u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 08-06-08, 13:13
  3. 6280 gubi mrezu
    Postovao mobmax u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 14
    Zadnji post: 04-07-07, 11:12
  4. 5210 gubi mrezu
    Postovao Ekran u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 23
    Zadnji post: 24-05-06, 05:47
  5. 3100 gubi mrezu
    Postovao meks u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 8
    Zadnji post: 03-12-05, 22:37

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •