Potrebni su mi NCK kodovi za Alcatel OT-602 i OT 306, ako je neko raspolozen da mi iskalkulise
OT-602
IMEI: 35680104xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxx
OT-306
IMEI: 356080049xxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx
HVALA UNAPRED.................
Potrebni su mi NCK kodovi za Alcatel OT-602 i OT 306, ako je neko raspolozen da mi iskalkulise
OT-602
IMEI: 35680104xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxx
OT-306
IMEI: 356080049xxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx
HVALA UNAPRED.................
Izmenio dumix : 18-06-12 u 10:43 Razlog: samo na PM
Mene zanima da li se bavis ovim poslom ili ne? da li ti je ovo sporedno zanimanje uz npr servis racunara ili sedis kuci pa drugarima i komsijama kalkulises?
zanima me jer u zadnjih par meseci samo trazis kodove za alcatele, a njih sada nekoliko boxa kalkulisu, a nemoguce da nemas ni jedan ako si serviser...
nije problem da dobijes kodove, ali niko od nas ne zeli da drugim serviserima ubija posao?
bez ljutnje, samo me zanima...
pozz kolega, serviser sam ali ovde kod nas dodje jedan alkatel za mesec dana, pa ti izracunaj da li mi se to isplati. ako je neko voljan od kolega da pomogne OK.
POZZZZZ
Post sam ti delimično izbrisao da ne bi bio nelojalna konkurencija nekoome ko čeka da isplati uložene pare u svoj alat. Ako znaš nekoga u okolini pošalji mu na PM i tako završi priču. ok? nema ljutnje idemo dalje.....
znao je mene, ali posle duge saradnje je sve hteo dzabice, pa vise ne saradjujemo
http://www.gsmserbia.com/forum/showt...ht=#post233379
obicno kad se zrtvujes za nekoga on ti uvali patku