ako neko ima samo da mi jedan vod sa konektora provjeri gdje ide,nema na šemi gdje ide,hvala....
ako neko ima samo da mi jedan vod sa konektora provjeri gdje ide,nema na šemi gdje ide,hvala....
Imam ja mozem sutra od 10 pogledati kada budem u radnji.Javi se na ISQ
kad gledaš da ti konektor bude gore, od lijevo ka desno znači krenuvši od pina plus na konektoru 1 i 2 su ti plus,eh izmjeri gdje i na što vodi pin broj 5, hvala.
Polako, covjek broji pinove dok se snadje malo i jest ga Sema zatrpao informacijama, konektor gore, dole, lijevo, desno, plus, minus... ma ko ce se tu snaci. Nije to samo utzeti unimer u ruke i ispratiti kuda ide pin 5, e sad da je bila neka slicica to bi do sada vec bilo zavrseno.
![]()
@digital
tačno vala komšija i kod mene sve nekakva pitanja da Bog sačuva i saklonial nema veze ja sam svakako naviko da dobijem pomoć.......
@gasho
daj bolan bolan odrobijat će me musterija![]()
ybo slikicu i pin broj 5 bitno je da sam ja dobio pu-sicu i laku noć![]()
![]()
![]()
Hteo sam na privat poruku i nemoze da posaljem a,naveo sam da se javi na ISQ gdeje najlakse da se razmenjuju pomocna pitanaja!
http://deblocage77.free.fr/sam/root/...e%20manual.pdf
Izmenio Matrix2008 : 18-03-12 u 19:54
džabaj moram se ja zahvaliti za ovaj service manual sad tek na njemu vidim gdje ide vod,a ja budala tražim ploču ,ccccccccccccc
![]()
![]()
![]()