Prikazivanje rezultata 1 do 4 od 4

Tema: V3i nece da se flash_uje

  1. #1
    GSM Master tomican's Avatar
    Clan br.
    1009
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Nis
    Br. postova
    534
    Hvala
    56
    Pohvaljen 29 puta u 22 postova

    V3i nece da se flash_uje

    Flesovao,RSD, P2E i dr., odradi upise codne grupe i ostalo, medjutim ili ostane u flash modu ili pak ukljuci se ali je zakljucana. TP radio ali ni to ne prihvata ne moze da ucita novi bootloader.
    Odavno sam V3 i V3x radio pa mozda sam nesto i preskocio.
    Znaci potrebna solucija za ovaj problem.
    pozz.

  2. #2
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    51
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    Probaj Monster fajlom.

  3. Sledeci korisnici su rekli hvala vlada za ovaj koristan post:


  4. #3
    GSM Master krle's Avatar
    Clan br.
    312
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    BEOGRAD
    Br. postova
    425
    Hvala
    68
    Pohvaljen 20 puta u 15 postova
    nisi napisao sta je bilo sa telefonom tj. sta nevalja od starta ili zasto ga flesujes ?
    mislim da bi trebao da nadjes "monster pack" po oznaci koju ti napise u fles modu pa sa njim da isflesujes ...
    a sto se tice toga da je zakljucan :ako si upisivao neki fles koji je -zakljucan- zakljucao se telefon i mora da se dekodira

    pozdrav !

  5. #4
    GSM Master tomican's Avatar
    Clan br.
    1009
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Nis
    Br. postova
    534
    Hvala
    56
    Pohvaljen 29 puta u 22 postova
    telefon je vec bio radjen, neko je pokusao da ga otkljuca, vidim da je limcic isecen, ali je pokidao jedan kodez. mislim da nosi oznaku C700 ili C702,0,1 mf, i pokusao prvo da ga preflesujem pa onda TP, ali nece. Sada sam nasao jedan monster i pokusacu s'njim, pa dalje videcu.
    pozz.

    Pokusao da ga preflesujem sa ovim monster_om, medjutim on i dalje "drzi" sw R4441D, boot 0A52. Radjeno sa RSD_OM.
    pozz.

    p.s. kada se hoce sve se moze, skinuo sa jedne V3x kondez. "zalepio", i posle na rockeru odradio ispravku i na kraju P2K Easy isflesovao i to je to.
    Moze CLOSED.
    Izmenio tomican : 11-12-11 u 23:37

Slicne teme

  1. 6300 nece pa nece
    Postovao alek83 u forumu BB5 modeli
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 27-05-09, 11:00
  2. T303 nece pa nece :) :)
    Postovao marOOn u forumu SEtool support forum
    Odgovori: 16
    Zadnji post: 24-03-09, 19:34
  3. E65 nece da upali
    Postovao mobx u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 16
    Zadnji post: 24-08-08, 22:05
  4. K3 nece
    Postovao bekamobill u forumu Motorola P2K
    Odgovori: 16
    Zadnji post: 28-02-08, 16:38
  5. J220i - nece pa nece...unlock
    Postovao novack2 u forumu HWK
    Odgovori: 14
    Zadnji post: 12-12-06, 09:56

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •