Prikazivanje rezultata 1 do 18 od 18

Tema: S5230 touch screen problem

  1. #1
    GSM Guru
    Clan br.
    3578
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    Sonta,Apatin
    Godina
    46
    Br. postova
    129
    Hvala
    8
    Pohvaljen 7 puta u 4 postova

    S5230 touch screen problem

    Kupljen nov touch screen u 3G i ne mogu da udjem nikako u meni pa da probam kalibraciju.Menjao sam i soft ali isto.Da li je neispravan panel ili moze nesto da se uradi po tom pitanju?

  2. #2
    GSM Junior
    Clan br.
    13448
    Registrovan
    Mar 2011
    Lokacija
    sokolac
    Godina
    43
    Br. postova
    1
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Probaj drugi,garant neradi!

  3. #3
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    944
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    A koje je boje?
    Pa pobaj drugi touch zaboga!

  4. Sledeci korisnici su rekli hvala Vlada84 za ovaj koristan post:


  5. #4
    GSM Guru
    Clan br.
    3578
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    Sonta,Apatin
    Godina
    46
    Br. postova
    129
    Hvala
    8
    Pohvaljen 7 puta u 4 postova
    Crni je, a nemam drugi.Panel radi samo je dodirno polje spusteno pa tipka "meni" ne reaguje vec se kad je dodirnem ukljucuju gadzeti.Nista,znaci mora nov panel.

  6. #5
    rale78
    Guest
    Lepo ti je Vlada rekao, naruci drugi i zameni.

  7. Sledeci korisnici su rekli hvala rale78 za ovaj koristan post:


  8. #6
    GSM Junior zuca's Avatar
    Clan br.
    10862
    Registrovan
    Mar 2008
    Lokacija
    paracin
    Godina
    43
    Br. postova
    7
    Hvala
    20
    Pohvaljen 1 put u 1 postu
    naruci drugi,samo je to u pitanju.u pravu su kolege.

  9. Sledeci korisnici su rekli hvala zuca za ovaj koristan post:


  10. #7
    GSM Guru
    Clan br.
    3578
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    Sonta,Apatin
    Godina
    46
    Br. postova
    129
    Hvala
    8
    Pohvaljen 7 puta u 4 postova
    Reseno sa novim touch panelom...

  11. Sledeci korisnici su rekli hvala Kele za ovaj koristan post:


  12. #8
    GSM Guru Gusha's Avatar
    Clan br.
    398
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Novi Sad
    Godina
    37
    Br. postova
    148
    Hvala
    55
    Pohvaljen 28 puta u 15 postova
    Nikada nemoj polaziti od pretpostavke da je deo koji ugradjujes 100% ispravan ili da si ga iz prve dobro namestio. uvek probaj jos jednom

  13. Sledeci korisnici su rekli hvala Gusha za ovaj koristan post:


  14. #9
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.580 puta u 892 postova
    Citiram Original postovao Gusha Pogledaj post
    Nikada nemoj polaziti od pretpostavke da je deo koji ugradjujes 100% ispravan ili da si ga iz prve dobro namestio. uvek probaj jos jednom
    Brena je Brena a dvaput je dvaput!Ko razume shvatice

  15. Sledeci korisnici su rekli hvala Eprom za ovaj koristan post:


  16. #10
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao Eprom Pogledaj post
    Brena je Brena a dvaput je dvaput!Ko razume shvatice
    Fatoooo...

  17. #11
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    Ali imati par "udarnih" tačeva na stanju (5-10 komada) ni to nije loša ideja aaaaa ????? Uzeo jedan i trt,ccccc.

  18. #12
    GSM Guru
    Clan br.
    3578
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    Sonta,Apatin
    Godina
    46
    Br. postova
    129
    Hvala
    8
    Pohvaljen 7 puta u 4 postova
    Citiram Original postovao Dr SEMA Pogledaj post
    Ali imati par "udarnih" tačeva na stanju (5-10 komada) ni to nije loša ideja aaaaa ????? Uzeo jedan i trt,ccccc.
    Ti zajedljivi covece poseti najblizeg doktora za glavu i da te dooobro pregleda!U zadnje vreme svi komentari su ti postali ovakvi a ja da sam na tvom mestu,ozbiljno bih se zapitao i zabrinuo !
    Molio bih moderatore da ovu temu stave u 'lock' jer znam u kom pravcu krece rasprava.

  19. #13
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @kele
    stidi se godina,ne znam u što ti prođoše,ccccc

  20. #14
    GSM Expert Brka, Digital's Avatar
    Clan br.
    13038
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Bogatić
    Br. postova
    950
    Hvala
    162
    Pohvaljen 125 puta u 65 postova
    Zašto je zajedljiv?? Zato što je rekao istinu???Kupio si jedan tač koji nije radio i oda si krenuo na forum kuku, lele...šta ču sad ???
    da si ima još jedan video bi da ti taj ne valja, što u ovom poslu nije ništa novo. Svi pravi serviseri imaju na stanju bar po dva od svake boje
    a ne kao ti onog momenta kad ti dodje telefon a ti trk u VP. Ti si kao i većina ovde kvazi serviser , ustvari trgovac koji se popišmanio misleći da
    mu serviseri otimaju velike pare...ma n.a.b.i.j.e.m vas sve na onu stvar!!!!

  21. Sledeci korisnici su rekli hvala Brka, Digital za ovaj koristan post:


  22. #15
    GSM Guru
    Clan br.
    3578
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    Sonta,Apatin
    Godina
    46
    Br. postova
    129
    Hvala
    8
    Pohvaljen 7 puta u 4 postova
    Citiram Original postovao Brka, Digital Pogledaj post
    Ti si kao i većina ovde kvazi serviser , ustvari trgovac koji se popišmanio misleći da
    mu serviseri otimaju velike pare...ma n.a.b.i.j.e.m vas sve na onu stvar!!!!
    Imas lepo misljenje o ostalim clanovima ovog foruma,nema sta, a i recnik ti je na nivou!

  23. #16
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @kele
    u mom postu si imao pouku,ali što je nisi vidio i skontao jbg šta ću ti ja,za udarne modele (kp500,ku990,s5230,gs290,iphone...) treba da imaš uvijek par komada,a za htc i egzotiku se radi po narudžbi i na komad.

  24. #17
    GSM Master cybercom's Avatar
    Clan br.
    128
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Vrbas,Vojvodina
    Godina
    46
    Br. postova
    718
    Hvala
    16
    Pohvaljen 67 puta u 39 postova
    @Dr

    Nema @Kele vremena za te nase lagere, on lageruje freon za auto klime..... gefufne.... :-)

  25. #18
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @peđa
    a tako znači,u tom zecu leži grm,neka neka ako.....

Slicne teme

  1. C3-01 touch screen problem
    Postovao panterkg u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 8
    Zadnji post: 19-07-11, 18:26
  2. Potreban touch screen...
    Postovao shiljo u forumu Potraznja
    Odgovori: 1
    Zadnji post: 23-07-10, 11:17
  3. F480 touch screen
    Postovao MobilFix u forumu Samsung HW sekcija
    Odgovori: 12
    Zadnji post: 28-05-10, 13:56
  4. U900 Touch Screen problem...
    Postovao Shiroko u forumu Samsung 3G modeli
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 04-11-09, 13:39
  5. u900 touch screen
    Postovao zokisabac u forumu Samsung HW sekcija
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 30-12-08, 20:18

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •