Prikazivanje rezultata 1 do 4 od 4

Tema: K700 cid 29

  1. #1
    GSM Master rus's Avatar
    Clan br.
    12448
    Registrovan
    Jun 2009
    Lokacija
    BiH "Velika Kladusa"
    Godina
    38
    Br. postova
    736
    Hvala
    646
    Pohvaljen 239 puta u 158 postova

    K700 cid 29

    kako podici ovaj cid 29 na cid 36 ili ako ko ima file-ove za cid 29 , dosao mi na prevod a nes nevidim na setool suportu da ima za cid 29

  2. #2
    GSM Expert Damir_MKD's Avatar
    Clan br.
    7863
    Registrovan
    Sep 2007
    Lokacija
    Kicevo,R.Makedonija
    Godina
    40
    Br. postova
    837
    Hvala
    152
    Pohvaljen 208 puta u 120 postova
    cross flash??sa alt bypass enabled??

  3. Sledeci korisnici su rekli hvala Damir_MKD za ovaj koristan post:

    rus

  4. #3
    GSM Master rus's Avatar
    Clan br.
    12448
    Registrovan
    Jun 2009
    Lokacija
    BiH "Velika Kladusa"
    Godina
    38
    Br. postova
    736
    Hvala
    646
    Pohvaljen 239 puta u 158 postova
    Meni dosta , hvala po neznam koji put Damire

  5. #4
    GSM Expert Damir_MKD's Avatar
    Clan br.
    7863
    Registrovan
    Sep 2007
    Lokacija
    Kicevo,R.Makedonija
    Godina
    40
    Br. postova
    837
    Hvala
    152
    Pohvaljen 208 puta u 120 postova
    np
    tu smo.....

Slicne teme

  1. k700 lcd x2
    Postovao GSMBoriss u forumu Potraznja
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 08-07-09, 17:28
  2. k700
    Postovao blazo u forumu SEtool support forum
    Odgovori: 15
    Zadnji post: 26-11-07, 10:38
  3. lcd k700
    Postovao dr.Pava u forumu Potraznja
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 05-07-07, 10:01
  4. k700
    Postovao pedjoni u forumu SonyEricsson HW sekcija
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 23-12-06, 01:34
  5. LCD za K700 u BG
    Postovao r_amadeus u forumu Potraznja
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 26-04-06, 01:28

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •