Prikazivanje rezultata 1 do 9 od 9

Tema: e251 i e250 nema mreže

  1. #1
    GSM Guru
    Clan br.
    11178
    Registrovan
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB
    Godina
    34
    Br. postova
    168
    Hvala
    3
    Pohvaljen 1 put u 1 postu

    e251 i e250 nema mreže

    imam ova dva primjerka koji ne mogu naci mrežu. sw mu nisam dirao, jer sam vidio da je ploca cijela u fluxu pa pretpostavljam da je vec netko pokusao to hardwerski rijesit, ali nista.
    ako recimo nije softwer u oba primjerka, a antena je normalno zalemljena za plocu, u cemu bi jos mogao biti problem? odnosno rješenje??
    hvala

  2. Sledeci korisnici su rekli hvala CIMPA10 za ovaj koristan post:


  3. #2
    GSM Master dr.Pava's Avatar
    Clan br.
    271
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    obrenovac
    Godina
    44
    Br. postova
    634
    Hvala
    39
    Pohvaljen 70 puta u 50 postova
    kakvo ti je to pitanje burazeru?
    cime se ti bavis?

  4. #3
    Product Suporter Dr.Nele's Avatar
    Clan br.
    95
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Добој, Цара Душана 49
    Br. postova
    1.666
    Hvala
    434
    Pohvaljen 546 puta u 312 postova
    Citiram Original postovao CIMPA10 Pogledaj post
    imam ova dva primjerka koji ne mogu naci mrežu. sw mu nisam dirao, jer sam vidio da je ploca cijela u fluxu pa pretpostavljam da je vec netko pokusao to hardwerski rijesit, ali nista.
    ako recimo nije softwer u oba primjerka, a antena je normalno zalemljena za plocu, u cemu bi jos mogao biti problem? odnosno rješenje??
    hvala
    Hladan lem je tu kolega, vidiš da je već dvanaesti mjesec skoro. Zima

  5. Sledecih 3 clanova foruma reklo je hvala Dr.Nele na ovom korisnom postu:


  6. #4
    GSM Expert Damir_MKD's Avatar
    Clan br.
    7863
    Registrovan
    Sep 2007
    Lokacija
    Kicevo,R.Makedonija
    Godina
    40
    Br. postova
    837
    Hvala
    152
    Pohvaljen 208 puta u 120 postova
    Moze biti i vruci lem........ako ih nekad sredis javi molim te resenje i nama.....

  7. #5
    rale78
    Guest
    Citiram Original postovao CIMPA10 Pogledaj post
    imam ova dva primjerka koji ne mogu naci mrežu. sw mu nisam dirao, jer sam vidio da je ploca cijela u fluxu pa pretpostavljam da je vec netko pokusao to hardwerski rijesit, ali nista.
    ako recimo nije softwer u oba primjerka, a antena je normalno zalemljena za plocu, u cemu bi jos mogao biti problem? odnosno rješenje??
    hvala
    Kako bi bilo da zamenis PA? E250 mozes resiti i flashom (malo pretrage nije na odmet), ali ces izgubiti kameru.

  8. #6
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    Šta kaže laf antena je dobro zalemljena,yebo Švabo ##### 1943 u šta je puco.......

  9. #7
    Product Suporter Dr.Nele's Avatar
    Clan br.
    95
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Добој, Цара Душана 49
    Br. postova
    1.666
    Hvala
    434
    Pohvaljen 546 puta u 312 postova
    Citiram Original postovao rale78 Pogledaj post
    Kako bi bilo da zamenis PA? E250 mozes resiti i flashom (malo pretrage nije na odmet), ali ces izgubiti kameru.
    Svaka čast kolega evo ja sam upravo riješio flešanjem jedan koji je bio sav u fluxu pa sam pretpostavljao da je to neko htio hardverski riješiti, ali ništa (malo pretrage nije na odmet)

    Često je bolje ne reći ništa ali ...

  10. #8
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.580 puta u 892 postova
    Citiram Original postovao CIMPA10 Pogledaj post
    imam ova dva primjerka koji ne mogu naci mrežu. sw mu nisam dirao, jer sam vidio da je ploca cijela u fluxu pa pretpostavljam da je vec netko pokusao to hardwerski rijesit, ali nista.
    ako recimo nije softwer u oba primjerka, a antena je normalno zalemljena za plocu, u cemu bi jos mogao biti problem? odnosno rješenje??
    hvala
    Kod kolege Milana Sekule odnse i mozda moze da pomogne.

    A ostali ceo razred bas ste djavolcici ucero vam Bajro okle vam snage...

  11. #9
    GSM Master DjomlaGSM's Avatar
    Clan br.
    2780
    Registrovan
    Nov 2006
    Lokacija
    BEOGRAD
    Godina
    40
    Br. postova
    481
    Hvala
    13
    Pohvaljen 95 puta u 37 postova
    Resenje je da se to uopste ne isplati popravljati!

  12. Sledeci korisnici su rekli hvala DjomlaGSM za ovaj koristan post:


Slicne teme

  1. GD330 poslije unlocka nema mreže
    Postovao gsmarko u forumu Vygis Toolbox
    Odgovori: 3
    Zadnji post: 02-07-10, 16:51
  2. displeji e250, e250i, e250d, e251 , slicnosti i razlike
    Postovao kalisko u forumu Samsung HW sekcija
    Odgovori: 28
    Zadnji post: 03-03-10, 16:51
  3. e251 nakon unlocka nema signala
    Postovao mmanduri u forumu UST Pro II
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 02-12-08, 10:48
  4. E251 nakon ulocka nema mrežu..
    Postovao LANET u forumu UST Pro II
    Odgovori: 3
    Zadnji post: 08-08-08, 14:41
  5. e250 nema mreze
    Postovao damko u forumu M46 i starije serije
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 12-03-08, 12:52

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •