Prikazivanje rezultata 1 do 5 od 5

Tema: GDFS za K530

  1. #1
    GSM Guru mobis's Avatar
    Clan br.
    270
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Makedonija ,Radovis
    Godina
    49
    Br. postova
    232
    Hvala
    89
    Pohvaljen 5 puta u 5 postova

    GDFS za K530

    Ako ima neko da mi iscita GDFS za K530 cid 53.

  2. #2
    GSM Master mobicom's Avatar
    Clan br.
    927
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Tetovo, MK +42� 0' 27.37", +20� 58' 38.51"
    Br. postova
    705
    Hvala
    68
    Pohvaljen 45 puta u 27 postova
    imas u setool folderu Setool\gdfs_in_ssw_format\db2020
    ispod njega odaberi erom, zadnji Setool\eroms\db2020
    Izmenio mobicom : 23-06-10 u 17:42 Razlog: i jobote cid nema to veze, to ti je u erom

  3. Sledeci korisnici su rekli hvala mobicom za ovaj koristan post:


  4. #3
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @mobis
    nema veze drug CID gdfs je nazovimo univerzalan
    selektuješ gdfs i erom odma jedan ispod drugog i obadva opucaš u paketu odjednom,riješio si sve u jednom udarcu
    Attached Files Attached Files

  5. Sledeci korisnici su rekli hvala Dr SEMA za ovaj koristan post:


  6. #4
    GSM Guru Dr.mobille's Avatar
    Clan br.
    5063
    Registrovan
    Apr 2007
    Lokacija
    backa palanka
    Br. postova
    140
    Hvala
    1
    Pohvaljen 1 put u 1 postu
    Citiram Original postovao Dr SEMA Pogledaj post
    @mobis
    nema veze drug CID gdfs je nazovimo univerzalan
    selektuješ gdfs i erom odma jedan ispod drugog i obadva opucaš u paketu odjednom,riješio si sve u jednom udarcu
    Opet ti casove drzis pa dokle bre vise

  7. #5
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @Dr.mobille
    pozdrav učitelju moj
    ma to mi je dobar drugar tako da nema veze,možda sam jedino mu trebao poslati na pm.
    POZDRAV brate.

Slicne teme

  1. k530 ne puni
    Postovao IP-electronic u forumu SonyEricsson HW sekcija
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 09-01-09, 21:51
  2. K530 ne radi zvučnik!
    Postovao gsm_planet u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 1
    Zadnji post: 20-12-08, 15:46
  3. k530 lcd
    Postovao summone u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 26-03-08, 14:50
  4. k530 problem
    Postovao mikikg u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 28-02-08, 12:46
  5. K530 cid 52
    Postovao prof.Marinko u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 25-12-07, 00:24

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •