Ako moze neko od kolega da mi okaci ovaj fajl hitno mi je potreban.
Ako moze neko od kolega da mi okaci ovaj fajl hitno mi je potreban.
evo kolega
greska
p.s. nisam vidio da je za rocker
Izmenio roba_nt : 03-05-10 u 19:14 Razlog: greska
Ipak radi se o mot v525m i sad treba mi full flash da bih je vratio u zivot, vracao sam full backup ali nece i dalje da pali. Znaci upisan pogresan fajl radi prevodjenja i sad mi treba full flash za v525m
Telefon zavrsen, vracen uz pomoc fajla: TRIPLETS_G_0B.09.72R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04 _05R_SE6424AXXT11D4_1FF.shx ,koji mi je poslao kolega @Birocip ( zahvaljujem ), sa drugim fajlovima nisam mogao da nafleshujem telefon. preveo sam ga na usb smartu.
http://rapidshare.com/files/38338852...XT11D4_1FF.zip
kome treba fajl evo ga na rapidu, zahvaljujuci Birocipu.
@vitas
dobro je da si završio,ali da ti ipak kažem triplets ko triplets,ja sam u svaki triplets pucao V600 (v300,v525,v600.....)
uvijek sam samo upisivao jezičku parcijalu,par puta problem samo opucaš neku drugu lang parcijalu i vozi,mnogo si se nešto tu zakomplikovao i uspaničio....
Ma iskreno Semire bio sam zabezeknut kada sam ga ugasio, jeste da odavno mi nije dolazio ovaj telefon da se radi nesto od sw, ali rocker koristim odavno, i vec sam imao full flash i posebno lang pack za njega na kompu, jer sam ga vec radio, i znaci da su fajlovi bili ok, cim su mi bili na kompu, inace bi ih obrisao, medjutim nije prihvatao te fajlove, krene boot odradi ga, i u sekundi ispise write flash OK, a nije nista odradio, e onda su mi slali fajlove kolege, @Alo-Alo, @GSMBoriss, @Dr. Nele, sa svojih racunara, fajlove sa kojima su oni radili te telefone, i posto sam video da me zeza upis, ja mu uradim backup full flasha, i ubacim lang pack od v600 racunajuci da je to sve isto posto su triplets, medjutim telefon ostane ugasen, i ja racunam opusteno, vraticu mu backup, vratim backup a telefon i dalje ugasen, i nece i dalje da se fleshuje ni sa jednim fajlom, iznervirao sam se sto mi jedna tralja od telefona oduzima ceo dan, da sam imao ispravnu plocu odmah bi je stavio i ne bio gubio vreme. E na kraju kad mi je @Birocip poslao onaj fajl telefon se isfleshova lagano.
rekoh ti ja vitke samo v600 i ima da radi ko masan![]()