Prikazivanje rezultata 1 do 13 od 13

Tema: 2630 nema mrezu posle unlocka

  1. #1
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova

    2630 nema mrezu posle unlocka

    Dakle evo ovaj krs mi napravi muku celu noc......

    Dosao je na unlock 6.82 verzija i to neki made in Romania.....
    Posto sam zurio samo sam odradio patch unlock sa HWK....i telefon posle toga NEMA MREZU ! Ali ni traga......Posle primetim da ne radi ni kamera.....

    -Spustao,dizao verzije nista.....
    -Upisivao sve full pm-ove koje sam nasao ali uvek ista situacija....
    -Kameru sam uspeo da povratim sa MX-key dcc fajlom ali mrezu nikako....

    Sta da mu radim, a da ga ne razbijem ?

  2. #2
    GSM Guru jovanku's Avatar
    Clan br.
    8796
    Registrovan
    Nov 2007
    Lokacija
    Novi Becej-Srbija
    Godina
    65
    Br. postova
    200
    Hvala
    28
    Pohvaljen 35 puta u 23 postova
    Citiram Original postovao grga Pogledaj post
    Dakle evo ovaj krs mi napravi muku celu noc......

    Dosao je na unlock 6.82 verzija i to neki made in Romania.....
    Posto sam zurio samo sam odradio patch unlock sa HWK....i telefon posle toga NEMA MREZU ! Ali ni traga......Posle primetim da ne radi ni kamera.....

    -Spustao,dizao verzije nista.....
    -Upisivao sve full pm-ove koje sam nasao ali uvek ista situacija....
    -Kameru sam uspeo da povratim sa MX-key dcc fajlom ali mrezu nikako....

    Sta da mu radim, a da ga ne razbijem ?
    Probaj rucno odnosno manual naci mrezu pa onda vrati na autom. Imaju problem posle unloka sa mrezom i ja sam imao par komada sa tim problemom.

  3. #3
    GSM Master MADCIRA's Avatar
    Clan br.
    9
    Registrovan
    Aug 2005
    Lokacija
    Kekenda (c) sebagsm
    Godina
    38
    Br. postova
    486
    Hvala
    49
    Pohvaljen 158 puta u 60 postova
    bt selftest na mx-key?

  4. #4
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    Ubaci drugu ploču....

  5. #5
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    @Jovanku

    Da je tako jednostavno,bilo bi super

    @Doktore

    nemam trenutno kod sebe ni jedno plocu.......mislis da je to resenje ?

    Znaci telefon je bio ispravan,ima karticu u sebi,ja gledao stajao pola sata pored mene i bio u mrezi,ako mislite da je hw neispravan.....

  6. #6
    GSM Master .:MobiLuy:.'s Avatar
    Clan br.
    161
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Jagodina
    Godina
    44
    Br. postova
    758
    Hvala
    107
    Pohvaljen 109 puta u 63 postova
    pa sljisni 7.60 ili 57.20 i ima da radi. ili ako treba posle pm.
    Attached Files Attached Files

  7. Sledeci korisnici su rekli hvala .:MobiLuy:. za ovaj koristan post:


  8. #7
    GSM Master rus's Avatar
    Clan br.
    12448
    Registrovan
    Jun 2009
    Lokacija
    BiH "Velika Kladusa"
    Godina
    38
    Br. postova
    736
    Hvala
    646
    Pohvaljen 239 puta u 158 postova
    Tesko da je hardwer , ako imas UB pokusaj
    1: Erase
    2: Full Flash with Supported Version
    3: Write Pm and Do Unlock

  9. Sledeci korisnici su rekli hvala rus za ovaj koristan post:


  10. #8
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    Evo tako nesto i pokusavam.....javljam sta bude....

  11. #9
    GSM Guru
    Clan br.
    5934
    Registrovan
    May 2007
    Lokacija
    HR Kuti
    Godina
    41
    Br. postova
    202
    Hvala
    27
    Pohvaljen 27 puta u 18 postova
    vjerovatno si probao ali ako nisi pokušaj uraditi full factory

  12. #10
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    Ne vredi....uvek ista stvar.....ne pomaze ni komplet brisanje,pa upis 7.60 pa pm pa unlock......

    Na self test mi uvek pokaze za kameru,RF i BT No valid parameters bla,bla
    -Kameru resim upisom fajla
    -Bluetoth resim sa BT reset i dodeli mu ispravnu MAC adresu
    -Mrezu nemam cime da resim sem da mi neko iscita posebno RF/BB parametar

    ili ako neko ima kod sebe 2630 da mi iscita full (ali fullll) pm.......bio bi mu vecno zavalan

  13. #11
    GSM Master rus's Avatar
    Clan br.
    12448
    Registrovan
    Jun 2009
    Lokacija
    BiH "Velika Kladusa"
    Godina
    38
    Br. postova
    736
    Hvala
    646
    Pohvaljen 239 puta u 158 postova

  14. #12
    GSM Guru jovanku's Avatar
    Clan br.
    8796
    Registrovan
    Nov 2007
    Lokacija
    Novi Becej-Srbija
    Godina
    65
    Br. postova
    200
    Hvala
    28
    Pohvaljen 35 puta u 23 postova
    @grga
    Pre neki dan je bilo reci o tome na GSM Forumu , a i ja sam imao problema sa tim. Znaci Radio Cover pravi problem, objasnjavaju: rucno trazenje kada nadje operatere odabrati a kada udje u mrezu vratiti na automatsko trazenje. Kazem da samimao par puta problema sa umrezavanjem posle otkljucavanja i resio tako

  15. #13
    GSM Master grga's Avatar
    Clan br.
    12175
    Registrovan
    Feb 2009
    Lokacija
    Indjija
    Godina
    42
    Br. postova
    598
    Hvala
    366
    Pohvaljen 281 puta u 169 postova
    Konacno......da javim.Ovo je takvo ludilo da prosto nisam ga ostavio dok ga nisam uradio.

    Sta sam zakljucio:

    Telefon je imao zesci problem,to jest njegov vlasnik....
    Otvorim ga ja napokon,umesto da sam odmah posle par pokusaja full flash,pm,unlock itd...

    Telefon je dobio kap vode tacno dole kod konektora vibracije,gde izlazi vod od antene ka PA.Ocistim i dobijem full signal.Sav srecan sklopim opet nema nista........na kraju shvatim da je prekid od PA ka anteni nastao negde u stampi zato sto kad dole malo nakrivim plocu dobijem odmah signal,cim spustim gde treba nestane....

    Dakle sta se desilo:

    -Telefon je dosao na dekodiranje,i radio je tako.....ja sam stavio kabal i pritisnuo plocu....u tom momentu zbog tog dole nastao je neki prekid ili sl. a isto tako patch nije prosao izgleda kako treba....
    Zato sam pomislio da je problem mreze softwerske prirode,a i svi bi vi kad vidite da ne radi ni kamera ni BT....

    I eto......BT resio MX-key,takodje i kameru dcc fajlom.
    Mrezu resio tako sto sam podmetnuo malo gume pod plocu,no sad jako tesko dodiruje kontakte buzzera i mikrofona pa sam i njih morao podizati........

    Ej ljudi mukaaaaaaaaaaaaaaaaaa zivaaaaaaaaaaaaaa.

    Hvala svima !!!!!!!!

    Mozda ovo nekome i bude od koristi.......

  16. Sledecih 2 clanova foruma reklo je hvala grga na ovom korisnom postu:


Slicne teme

  1. U600B posle unlocka nema signal
    Postovao mobtel u forumu UST Pro II
    Odgovori: 14
    Zadnji post: 17-12-08, 01:03
  2. U880 V11 Posle unlock nema mrezu
    Postovao Matrix2008 u forumu LG 3G (81xx,82xx,83xx)
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 30-09-08, 12:22
  3. T250 nakon unlocka nema mrezu
    Postovao vlada u forumu SEtool support forum
    Odgovori: 13
    Zadnji post: 21-09-08, 12:36
  4. J700 posle unlock nema mrezu...
    Postovao Matrix2008 u forumu UST Pro II
    Odgovori: 48
    Zadnji post: 26-04-08, 14:12
  5. KG 275 posle otkljucavanja nema mrezu!
    Postovao vlada u forumu Ostali LG 2G i 2.5G modeli
    Odgovori: 10
    Zadnji post: 17-03-08, 14:15

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •