Prikazivanje rezultata 1 do 13 od 13

Tema: K800 CID59 i 5 locks closed !

  1. #1
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova

    K800 CID59 i 5 locks closed !

    Mala konfuzija kod mene, naime radim verzijom 1.03 i imam izvrsenu aktivaciju SETOOL-a sa 20 logova. Nemam sec zone posto je telefon vec dosao sa 5 locka kod mene, dali ovom kofiguracijom uzma 1 kredit za skidanje lockova ili ne? Nije mi do tog jednog kredita ali nakon updatea imam jos 3 kredita i necu da bezveze izgubim kredite pa da sad kupujem ponovo 30.....A znam zasigurno da za unlock A2 CID 53 MORA da se ima aktivan nalog sa bar jednim kreditom (provereno danas unlockom A2 CID53) i da ne trosi kredite.
    Drugacije formuliramo- dali zasigurno updateom, sve ono sto je trosilo kredite sada ide bez kredita?

  2. #2
    GSM Master .:MobiLuy:.'s Avatar
    Clan br.
    161
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Jagodina
    Godina
    44
    Br. postova
    758
    Hvala
    107
    Pohvaljen 109 puta u 63 postova
    probaj pa ces da vidis.

    kad naplatis taj sto vec bio kod "majstora" imas za 10 kredita, najmanje.

    probaj da izbrises user name i pass pa vidi dal ce da uradi bez kredita.

  3. #3
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Bez servera ne ide probao sam. A sta ako trazi 4 kredita a ja ima jos tri i uzme mi sva tri, pa ostanem bez validnog naloga?
    Nekome izgleda smesno ali sada je u Makedoniji nastala takva beda da moramo zacepiti sve rupe i rupice kroz koje curi.

  4. #4
    GSM Master kaiserstumm's Avatar
    Clan br.
    1834
    Registrovan
    Jul 2006
    Lokacija
    Jelah/BiH
    Godina
    38
    Br. postova
    698
    Hvala
    159
    Pohvaljen 16 puta u 11 postova
    pa korisit 1.0 verziju sa dummy adresom pa ces znati a pod 2. ne treba ti unlock, uradis mu recovery u emtpy filu pa gdfs pa erom pa je otkljucan (kao da je red blinking), a to je svakako free....zar ne

  5. #5
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Prvo je i probano sa recovery i dalje ostaju lockovi...

  6. #6
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Interesantno je sto je CID49 i moze da se uradi recovery u osnovnom modu i umesto da ga digne na CID52, ostaje CID49.
    Dobra ti je ideja sa dummy adresom ili sa praznim nalogom, ostace to za sutra resicu ja to...

  7. #7
    GSM Master
    Clan br.
    534
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija-Barje
    Br. postova
    634
    Hvala
    19
    Pohvaljen 28 puta u 20 postova
    A da probas neki drugi alat.

  8. #8
    GSM Master kaiserstumm's Avatar
    Clan br.
    1834
    Registrovan
    Jul 2006
    Lokacija
    Jelah/BiH
    Godina
    38
    Br. postova
    698
    Hvala
    159
    Pohvaljen 16 puta u 11 postova
    negdje ti grijesis drug...gore stoji 59 i 53....nigdje 49
    1. ako je vec 49- imas skriptu za cid upgrade
    2. emty fill pa odaberes k800
    3. settings pa signed mode
    4.2+5 pa klikni recovery
    5.dodaj gdfs u ssw formatu pa klikni flash
    6. dodaj erom db 2020 pa flash
    7.ako nije otkljuchan razbij ga posto ti je hw "porugometan" hehe
    8. ne znam ni sam koliko je pametno davati ovako gospodsko rjesenje na tacni

  9. #9
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Izvinjavam se CID59=CD49, NE POSTOJI CID59 ,umor cini cuda. Niko nije spominjao CID53 za K800.
    Rekao sam da je probana procedura sa recovery...

  10. #10
    GSM Master kaiserstumm's Avatar
    Clan br.
    1834
    Registrovan
    Jul 2006
    Lokacija
    Jelah/BiH
    Godina
    38
    Br. postova
    698
    Hvala
    159
    Pohvaljen 16 puta u 11 postova
    daj log od upgrade sa 49 na 52, pa daj log od recovere aka reset pa od upisa gdfs-a pa od upisa eroma (sad mozes sl 53 da ne bude zapostavljen)...ako sve potkrijepis logovima bez greske moze biti sam hw- ako grijesim imas 2 free loga od mene

  11. Sledeci korisnici su rekli hvala kaiserstumm za ovaj koristan post:


  12. #11
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Nije telefon kod mene vec u radnji. Moje se pitanje se odnosilo oko utroska logova sa novim updateom i iskustva oko ovoga a ne tehnologije i nacina rada sa SETOOL-om. Niko od kolega ne odgovori nista oko ovoga. Inace rad sa SETOOL-om mi je itekako poznat. Eto i ako nisam ni trazio nista na tacni dobio sam i zahvalicu kolegama, koji su mi sigurno pomogli svojim dobronamernim odgovorima.
    Pozdrav.

  13. #12
    Product Suporter Dr.Nele's Avatar
    Clan br.
    95
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Добој, Цара Душана 49
    Br. postova
    1.666
    Hvala
    434
    Pohvaljen 546 puta u 312 postova
    I ja bih ti odgovorio da sam znao ovo šta i kako Krhko je znanje

  14. #13
    Product Supporter scorpy's Avatar
    Clan br.
    334
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Becej
    Godina
    42
    Br. postova
    401
    Hvala
    158
    Pohvaljen 45 puta u 25 postova
    Full CSCA unlock ce ti resiti problem ali treba kredita.
    Reset procedura ce isto resiti problem i ne kosta te nista, a to sto tebe ne ide ne odradis nesto dobro.
    Postavi bar logove operacije da vidimo gde gresis pa da te ispravimo.

    Sto se tice pitanja za cega treba kredit a za cega ne, odprilike sve operacije sa altbypass su besplatne i ne treba kredita, za full unlock treba kredita

  15. Sledeci korisnici su rekli hvala scorpy za ovaj koristan post:


Slicne teme

  1. k320 5 locks
    Postovao peci u forumu MT SonyEricsson
    Odgovori: 6
    Zadnji post: 08-12-08, 09:20
  2. k800
    Postovao inmobil u forumu SEtool support forum
    Odgovori: 6
    Zadnji post: 29-08-08, 13:33
  3. K800
    Postovao trivunovic u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 12
    Zadnji post: 17-03-08, 15:09
  4. 6600 App. closed
    Postovao javorac u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 3
    Zadnji post: 12-11-07, 18:01
  5. k800
    Postovao milun u forumu SonyEricsson HW sekcija
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 31-05-07, 11:08

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •