Prikazivanje rezultata 1 do 19 od 19

Tema: siemens a60 srpski

  1. #1
    GSM Senior
    Clan br.
    3625
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    raska srbija
    Godina
    43
    Br. postova
    81
    Hvala
    1
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova

    siemens a60 srpski

    imali ko srpski za a60 v16

  2. #2
    GSM Master vitas's Avatar
    Clan br.
    1684
    Registrovan
    Jun 2006
    Lokacija
    Priboj
    Godina
    35
    Br. postova
    283
    Hvala
    15
    Pohvaljen 10 puta u 7 postova
    Evo ga druze za martech
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    940
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    Ima li ko srpski za ovaj model za Jokera? Moze full flash a moze i samo jezik za ver23.

  4. #4
    GSM Guru
    Clan br.
    405
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Bela Crkva
    Godina
    51
    Br. postova
    169
    Hvala
    0
    Pohvaljen 27 puta u 19 postova
    Citiram Original postovao Vlada84 Pogledaj post
    Ima li ko srpski za ovaj model za Jokera? Moze full flash a moze i samo jezik za ver23.
    Uradi ga sa SWUP-om:

    http://www.megaupload.com/?d=CA918JDX

  5. Sledeci korisnici su rekli hvala Bleha za ovaj koristan post:


  6. #5
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    940
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    Imam to, nece ni da ga pipne. Ipak hvala.

  7. #6
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    Mora da ga pipne,probaj ugašen,a Bogme probaj i upaljen,uglavnom MORA da ga pipa....

  8. #7
    GSM Guru
    Clan br.
    405
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Bela Crkva
    Godina
    51
    Br. postova
    169
    Hvala
    0
    Pohvaljen 27 puta u 19 postova
    Citiram Original postovao Dr SEMA Pogledaj post
    Mora da ga pipne,probaj ugašen,a Bogme probaj i upaljen,uglavnom MORA da ga pipa....

    Ne mora. Ako mu je isečen TEST POINT onda SWUP neće moći da ga odradi.

    Moraće ili na Martech ili Joker ili nešto treće ... ili da okrpi test point.

  9. #8
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @bleha
    dečko o čemu ti "bulazniš" kad kažem MORA budi siguran da MORA bez obzira na TP.......

  10. #9
    GSM Guru
    Clan br.
    405
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Bela Crkva
    Godina
    51
    Br. postova
    169
    Hvala
    0
    Pohvaljen 27 puta u 19 postova
    Citiram Original postovao Dr SEMA Pogledaj post
    @bleha
    dečko o čemu ti "bulazniš" kad kažem MORA budi siguran da MORA bez obzira na TP.......

    Nemoj da vređaš - nisam te ničim izazivao, već pokušao da odgovorim čoveku. A takav ton ne pristaje ni tebi ni tvojim godinama.

    Forum služi za pomoć, a ne za vređanje.

  11. #10
    GSM Master rama's Avatar
    Clan br.
    545
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Ruma
    Godina
    48
    Br. postova
    655
    Hvala
    147
    Pohvaljen 249 puta u 88 postova
    Swup ima neka svoja podesavanja,proveriti dali je ok com port,brzina,a test point nema veze sa ubacivanjem srpskog,jedino ako nije tako dobro presescen tp da je probijena ploca

  12. #11
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @bleha
    niko te ne vrijeđa,a ako ti to što si rekao da ne može (a može 100%) nazivaš pomoć,jadan onda onaj kome treba pomoći....

    bulazniš=lupetaš=ne govoriš onako kako jeste

  13. #12
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.577 puta u 891 postova
    Na komport smanji brzinu mora to da radi ako ne ide svrati uradicemo.

  14. #13
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    940
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    Smirite se, udrite pivo...

    TP mu je naravno jeste secen i mislim da nema veze sa swup-om, idu i seceni na swup.
    Kabl na kom je tel je na com3 i menjan je na com2 - isto. Proban na win xp i win7 - isto.
    Probao i ukljucen (za swup valjda i treba uklj) i probao ugasen - isto.
    Na oba racunara joker radi super (isti kabl, isti com) - citao ff, eprom, lang.....
    Zato i trazim za joker jer ovako netje.... Ali me bas zanima koj mu je...

  15. #14
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    upaljen aparat zakačeno "skip" obadva (i da ti je kablić ok naravno)
    Attached Images Attached Images

  16. #15
    GSM Expert tzlatko's Avatar
    Clan br.
    381
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    TETOVO, MAKEDONIJA
    Godina
    64
    Br. postova
    1.119
    Hvala
    43
    Pohvaljen 68 puta u 46 postova
    Evo za joker dobar proveren, verzija je 25, al nece nista smetati.....
    http://www.megaupload.com/?d=P4M8NTTD

  17. Sledeci korisnici su rekli hvala tzlatko za ovaj koristan post:


  18. #16
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    940
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    Probao sam bio i tako. Krene, ugasi telefon (znaci da ima malo neke komunikacije) i nista. Nakon toga moze se zatvoriti program ali ostaje u win procesima i drzi zauzetim com port sve dok ne restartujem komp
    Takodje probane manje brzine.

  19. #17
    Balkan GSM Team Eprom's Avatar
    Clan br.
    487
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Srbija,Zemun,Bezanijska 18 service,Bezanijska 21 battery shop
    Godina
    51
    Br. postova
    6.474
    Hvala
    1.243
    Pohvaljen 1.577 puta u 891 postova
    Znaci dodji ja placam povratnu kartu i pice

  20. #18
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    940
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    Doci cu sutra, mnogo si mi dalekoo

  21. #19
    GSM Expert Vlada84's Avatar
    Clan br.
    947
    Registrovan
    Mar 2006
    Lokacija
    Beograd
    Godina
    35
    Br. postova
    940
    Hvala
    125
    Pohvaljen 189 puta u 133 postova
    Znači rešeno. Veliko hvala kolegi tzlatku.

Slicne teme

  1. c520 srpski i m300 srpski
    Postovao zoran u forumu Samsung flasheri & fajlovi
    Odgovori: 12
    Zadnji post: 25-10-08, 09:42
  2. MY 220V srpski
    Postovao zoran u forumu MT Nokia
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 25-07-08, 14:36
  3. Activate your MT box to unlimited MT RED - Siemens !!
    Postovao Brka, Digital u forumu MT Siemens
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 27-03-08, 22:05
  4. lg srpski jezik u kojem paketu
    Postovao emso u forumu Ostali LG 2G i 2.5G modeli
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 25-10-07, 23:07
  5. Siemens s45i srpski
    Postovao MADCIRA u forumu Siemens starije serije do x45/x50
    Odgovori: 7
    Zadnji post: 02-09-05, 03:26

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •