Prikazivanje rezultata 1 do 20 od 20

Tema: k800 nece da prepozna komp

  1. #1
    GSM Junior
    Clan br.
    11759
    Registrovan
    Sep 2008
    Lokacija
    Macedonia
    Godina
    42
    Br. postova
    8
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova

    k800 nece da prepozna komp

    Zdravo

    Imam se tool i nece da prepozna k800 kad uklucim na kabel samo trepti led za ir. probao sam da ga priklucim sa zadrzavanjem na "c" i sa zadrzavanje na "2" + "5" ali ne zeli da ga iscita jel moze da mi neko pomogne molim vas amater sam i do sada imam otkljucano samo jedan w300 sa bokson

    unapred hvala

  2. #2
    Product Suporter Dr.Nele's Avatar
    Clan br.
    95
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Добој, Цара Душана 49
    Br. postova
    1.666
    Hvala
    434
    Pohvaljen 546 puta u 312 postova
    "k800 nece da prepozna komp"
    A prepoznaje li kompjuter njega?

  3. #3
    GSM Junior
    Clan br.
    11759
    Registrovan
    Sep 2008
    Lokacija
    Macedonia
    Godina
    42
    Br. postova
    8
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    ne nece se ni telefon upaliti znaci kad mu dam komandu identify samo zatreperi ir led 5 puta
    i tako na svakih 5-6 sekundi se ukluci led sa treperenjem 5 puta a komp mi kaze da kratko pritisnem power.

    Hvala ti na brzom reagovanju!

  4. #4
    GSM Expert Damir_MKD's Avatar
    Clan br.
    7863
    Registrovan
    Sep 2007
    Lokacija
    Kicevo,R.Makedonija
    Godina
    40
    Br. postova
    837
    Hvala
    152
    Pohvaljen 208 puta u 120 postova
    probaj na ufs/com kabal.
    2+5

  5. #5
    GSM Master MarioGsm's Avatar
    Clan br.
    70
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    SL.Brod/HR
    Br. postova
    252
    Hvala
    0
    Pohvaljen 35 puta u 28 postova

    @teo1

    Pozdrav


    Moze samo jedno pitanje jel taj K800 ISPRAVAN ono upali se normalno itd pa trebas samo unlock i slicno ili NI DA MRDNE jedino mu je taj BLINK nekakav znak zivota ?????

    Mario

  6. #6
    GSM Senior
    Clan br.
    1949
    Registrovan
    Aug 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Godina
    46
    Br. postova
    105
    Hvala
    15
    Pohvaljen 4 puta u 4 postova
    Citiram Original postovao MarioGsm Pogledaj post
    Pozdrav


    Moze samo jedno pitanje jel taj K800 ISPRAVAN ono upali se normalno itd pa trebas samo unlock i slicno ili NI DA MRDNE jedino mu je taj BLINK nekakav znak zivota ?????

    Mario
    Osim ovoga gore pretpostavljam da ima struje u bateriji, neki dan sam imao isto cudo sa W810 rjesio: c (drzis)+zabijes kabl+stisnes paljenje
    c+kabl ni da mrdne

    poz

  7. #7
    GSM Master Inovator's Avatar
    Clan br.
    247
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    ...root/home/Bjelovar
    Br. postova
    670
    Hvala
    20
    Pohvaljen 52 puta u 29 postova
    da, prvi hint je na bateriju, ali pretpostavljam da ga je probao upalit prije spajanja na komp, pa bi to eliminirao.

  8. #8
    GSM Master barac_m's Avatar
    Clan br.
    2913
    Registrovan
    Nov 2006
    Lokacija
    Zrenjanin
    Godina
    34
    Br. postova
    772
    Hvala
    127
    Pohvaljen 139 puta u 127 postova
    Drugi hint da je ova tema smesna.

    Na xxx mesta pise ako neko zeli da mu se pomogne mora dati sto vise informacija vezano za problem.
    Nisi ni rekoa sta zelis da uradis sa telefonom i zbog cega je stigao kod tebe ako se bavis ovim poslom!

    Druze ako imas setool jesi procitao bilo sta o tom alatu?
    Jesi pogledao bilo sta vezano za taj problem?
    Jesi pogledao konektor kakav je? (ocisti ga)
    Jesi izmerio napon baterije? (napuni bat na 4v) (nemoj samo reci da tel nece da puni)
    proveri da li ti je dobar kabal i da li dobro nalegne na konektor tel-a!


  9. #9
    GSM Junior
    Clan br.
    11759
    Registrovan
    Sep 2008
    Lokacija
    Macedonia
    Godina
    42
    Br. postova
    8
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Citiram Original postovao mr_hanky Pogledaj post
    Osim ovoga gore pretpostavljam da ima struje u bateriji, neki dan sam imao isto cudo sa W810 rjesio: c (drzis)+zabijes kabl+stisnes paljenje
    c+kabl ni da mrdne

    poz
    Ocistio konektor baterija ima struju ali ne 4v probacu to tel. ne pali i nisam probao dal puni probacu i to hvala vam na pomoc svima.

  10. #10
    GSM Junior
    Clan br.
    11759
    Registrovan
    Sep 2008
    Lokacija
    Macedonia
    Godina
    42
    Br. postova
    8
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Citiram Original postovao barac_m Pogledaj post
    Drugi hint da je ova tema smesna.

    Na xxx mesta pise ako neko zeli da mu se pomogne mora dati sto vise informacija vezano za problem.
    Nisi ni rekoa sta zelis da uradis sa telefonom i zbog cega je stigao kod tebe ako se bavis ovim poslom!

    Druze ako imas setool jesi procitao bilo sta o tom alatu?
    Jesi pogledao bilo sta vezano za taj problem?
    Jesi pogledao konektor kakav je? (ocisti ga)
    Jesi izmerio napon baterije? (napuni bat na 4v) (nemoj samo reci da tel nece da puni)
    proveri da li ti je dobar kabal i da li dobro nalegne na konektor tel-a!

    Telefon ne pali hteo sam da ga flesujem
    -Imam setool i procitao sam ga samo jedan put
    -kabal je dobar jer je nov i cita w300 koju sam otkljucao

  11. #11
    GSM Guru gemmobile's Avatar
    Clan br.
    903
    Registrovan
    Feb 2006
    Lokacija
    Macedonia Delcevo
    Godina
    40
    Br. postova
    129
    Hvala
    3
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova
    Citiram Original postovao teo1 Pogledaj post
    Telefon ne pali hteo sam da ga flesujem
    -Imam setool i procitao sam ga samo jedan put
    -kabal je dobar jer je nov i cita w300 koju sam otkljucao
    nemora da znaci da svaki telefon koji nece da pali mora da se fleshuje, a sto ti druze ne otvoris malo ovaj telefon pa da vidis mozda ima litar i pol vode u njega i kako zelis box da ga prepozna

  12. #12
    GSM Master grec's Avatar
    Clan br.
    1760
    Registrovan
    Jul 2006
    Lokacija
    Republika Srpska, brod
    Godina
    33
    Br. postova
    280
    Hvala
    35
    Pohvaljen 12 puta u 8 postova
    ako ga ti nisi zvekno........
    ali i dalje nece da ga prepoznaje racunar, cak ni preko ufs, onda moras flash ic zameniti u najmanju ruku .... i gotova prica, ti mladicu vjerovatno nisi kadar za to onda kibaj kod nekog malo boljeg servisera da ti to napravi !!
    pozz

  13. #13
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    Baš baš baš smiješno,čitam i nemogu da se načudim,
    G D F S by TP momčino kooooo kuća a ti nisi kadar tome...

  14. #14
    GSM Master grec's Avatar
    Clan br.
    1760
    Registrovan
    Jul 2006
    Lokacija
    Republika Srpska, brod
    Godina
    33
    Br. postova
    280
    Hvala
    35
    Pohvaljen 12 puta u 8 postova
    SEMA
    kako da odradi gdfs na tp kad nema nikakve komunikacije sa telefonom ...... ??

    moderator treba da zakljuca ovo, rekli smo mu sve u vezi ovog..... I VISE NEGO STO TREBA !!


    pozz borjan

  15. #15
    GSM Master barac_m's Avatar
    Clan br.
    2913
    Registrovan
    Nov 2006
    Lokacija
    Zrenjanin
    Godina
    34
    Br. postova
    772
    Hvala
    127
    Pohvaljen 139 puta u 127 postova
    E tako. Lepo je sto si sve rekao.

    Dopuni malo bat. Za svaki slucaj pa onda javi rezultat.

    Probaj da iscitas tel na com port.

    Ako ti treba jos veca pomoc javi se na pm pa cu ti pomoci da sredis taj tel ako je do sw-a!

  16. #16
    GSM Expert Dr SEMA's Avatar
    Clan br.
    66
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    KANDAHAR
    Br. postova
    2.528
    Hvala
    197
    Pohvaljen 659 puta u 314 postova
    @grec
    kad misliš da si toliko pametan onda da ti i odgovorim
    na dream box koji će ga 100% očitati i ako ga ne očita opet ima način da ga taj isti dream očita,e sad ne učio ja više od pola foruma kako,ako te lično zanima odgovor možeš dobiti na Pm,ali ti garantujem da ide odrađeno bezbroj puta.

  17. #17
    GSM Master arnold's Avatar
    Clan br.
    8181
    Registrovan
    Oct 2007
    Lokacija
    Zrenjanin
    Br. postova
    407
    Hvala
    25
    Pohvaljen 9 puta u 7 postova
    Oladite ljudi. Nedelja je. Vi cete se posvadjati a teo1 se opusta negde uz pivo...
    PozZ

  18. #18
    GSM Expert Brka, Digital's Avatar
    Clan br.
    13038
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Bogatić
    Br. postova
    950
    Hvala
    162
    Pohvaljen 125 puta u 65 postova
    Postoje K800/810 koji ne mogu da komuniciraju sa racunarom iz "nekog" razloga,a resenje postoji i to bez otvaranja tel. i bez Draem-a(mada i on zakazuje) a resenje je vise nego smesno...koliko god nelogicno izgledalo...
    Jel tako Semo?

  19. #19
    GSM Junior
    Clan br.
    11759
    Registrovan
    Sep 2008
    Lokacija
    Macedonia
    Godina
    42
    Br. postova
    8
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Izvinite rekao sam vam da sam amater u ovome evo sad se vracam iz ducana i probao sam sve sto ste mi rekli ali opet sam samo jedan put uspeo da otcitam telefon i to po cistenje konektora i dobro prelimivanje cele ploce. znaci svaki put kad izvadim plocu da pogledam ja prvi put ga otcitam i posle toga nisto po mom zaklucio sam da mozda je kvar i u ploci ali jedno me muci kako moze da led trepti na svakom konektiranju ne zeli da puni i to sam probao.
    hvala vam na razumevanju ali ja zelim da se u ovo obucim a dogodilo mi se prvo pa musko.

    zaboravio sam da vam kazem da sam ga otcitao bez displeja ako to ima neke veze.

  20. #20
    Balkan GSM Team dumix's Avatar
    Clan br.
    1621
    Registrovan
    Jun 2006
    Lokacija
    Београд,capital of the World
    Godina
    50
    Br. postova
    626
    Hvala
    73
    Pohvaljen 123 puta u 65 postova
    obzirom da sam neki dan ZAMOLIO sve kolege ( ako se i ti Teo1 tu ubrajas) da pre otvaranja nove pretrazite stare teme, ali tebe je ocito zabolelo desno yaje , zato zatvaram....

Slicne teme

  1. k800 blic ???
    Postovao kalisko u forumu SonyEricsson HW sekcija
    Odgovori: 1
    Zadnji post: 22-11-08, 00:19
  2. j110 nece upali posle unlocka
    Postovao Pedja 70 u forumu Rocker Dongle
    Odgovori: 7
    Zadnji post: 02-09-08, 12:58
  3. nov k800 mrtav
    Postovao MobituS u forumu SonyEricsson software
    Odgovori: 9
    Zadnji post: 24-08-08, 12:43
  4. 6630 nece da prepozna sim karticu
    Postovao strucnjak u forumu Nokia HW sekcija
    Odgovori: 12
    Zadnji post: 28-06-08, 11:10
  5. K800 cid 52 red blink
    Postovao mirolic u forumu DreamBox
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 24-04-08, 12:24

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •