Prikazivanje rezultata 1 do 5 od 5

Tema: j700v nakon unloka nema signala

  1. #1
    GSM Guru
    Clan br.
    5006
    Registrovan
    Apr 2007
    Lokacija
    Hrvatska Djakovo
    Br. postova
    148
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova

    j700v nakon unloka nema signala

    probao sam ve' po onim uputama....ali ne ide....kad upisem eeprom bude neki drugi imei....kad ga probam unlokat pod g600 ili e250 ili nema signala ili ga ne unloka....jel mi moze neko objasnit korak po korak kako rijesiti problem sa ustpro2 na j700v.....hwk imam samo trial nazalost pa ne mogu updetovati...
    hvala unaprijed

  2. #2
    GSM Guru
    Clan br.
    5006
    Registrovan
    Apr 2007
    Lokacija
    Hrvatska Djakovo
    Br. postova
    148
    Hvala
    0
    Pohvaljen 2 puta u 2 postova
    rije[eno samo brisanjem eeproma i upisivanjem ovog eeproma....ne treba nista unlokat poslije samo odabrati j700 u ustpro2 v7.00 i to je to
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    GSM Guru MobituS's Avatar
    Clan br.
    2333
    Registrovan
    Sep 2006
    Lokacija
    Novi Sad-Arilje
    Godina
    36
    Br. postova
    163
    Hvala
    1
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Ti ko i ja postavis pitanje i onda odradis sam, za manje od pola sata...to protiv malera

  4. #4
    GSM Guru mrgrga's Avatar
    Clan br.
    5973
    Registrovan
    May 2007
    Lokacija
    Indjija,Serbia
    Br. postova
    179
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Ja ne znam kako vi to radite ali sa NS-PRO..........unlock.........KABL e210,i to je to ne razumem problem ?

  5. #5
    GSM Guru BEKAMOBIL's Avatar
    Clan br.
    724
    Registrovan
    Jan 2006
    Lokacija
    wien
    Br. postova
    157
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova

    j700

    Citiram Original postovao mmanduri Pogledaj post
    rije[eno samo brisanjem eeproma i upisivanjem ovog eeproma....ne treba nista unlokat poslije samo odabrati j700 u ustpro2 v7.00 i to je to
    imo isti problem ubacio mu ta j eproom i sada se samo upali i gore na displei blinkaju neke crveni brojevi -18000004 sta sada pozdrav

Slicne teme

  1. W950 nema 2G signala
    Postovao voodoons u forumu SonyEricsson
    Odgovori: 10
    Zadnji post: 11-08-09, 01:48
  2. e251 nakon unlocka nema signala
    Postovao mmanduri u forumu UST Pro II
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 02-12-08, 10:48
  3. T250 nakon unlocka nema mrezu
    Postovao vlada u forumu SEtool support forum
    Odgovori: 13
    Zadnji post: 21-09-08, 12:36
  4. z240 nema mreze nakon unlock ???
    Postovao djanib u forumu Samsung 3G modeli
    Odgovori: 4
    Zadnji post: 11-06-08, 00:21
  5. samsung s400i nakon flashovanja nema mrezu
    Postovao svettas u forumu Samsung flasheri & fajlovi
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 06-08-07, 19:18

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •