Strana 1 od 2 12 PoslednjiPoslednji
Prikazivanje rezultata 1 do 40 od 44

Tema: BB5 Baby problemi

  1. #1
    Banned
    Clan br.
    211
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Petrovac
    Godina
    45
    Br. postova
    179
    Hvala
    0
    Pohvaljen 5 puta u 5 postova

    BB5 Baby problemi

    Da li je neko možda neko provalio zbog čega pojedini telefoni 6300,5200,5300 ne mogu da se otključaju sa bebom,flešovani na sve verzije,sve probano ali ne prolaze a na Kaljeviću iz prve.

  2. #2
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    kod mene prolaze svi tel nema greske cak neke dkbox nemoze ovaj ih odradi.pozz

  3. #3
    GSM Master
    Clan br.
    290
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Beograd
    Br. postova
    254
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    Citiram Original postovao amir Pogledaj post
    kod mene prolaze svi tel nema greske cak neke dkbox nemoze ovaj ih odradi.pozz
    Kod mene takođe sve prolazi bez ikakvih problema.
    Baby BB5 BOX se pokazao odlično. Na par stotina telefona ni jednom nije zakazao. Desi se nekada da se ne postavi igla kako treba, pa treba ponoviti postupak, ali za razliku od Kaljevićevog BOXa koji zna da pravi probleme sa nekim telefonima, kod bebe to nije slučaj.

    Možda je problem u kablu ???

  4. #4
    GSM Master rama's Avatar
    Clan br.
    545
    Registrovan
    Dec 2005
    Lokacija
    Ruma
    Godina
    49
    Br. postova
    657
    Hvala
    147
    Pohvaljen 249 puta u 88 postova
    kod mene svaki prolazi....kabal sigurno nevalja

  5. #5
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    ja bas nisam imao problema sa tim boxom... pogotovo kod tih modela koje si nabrojao... proveri ti lepo ceo kabl i vidi, mozda te ipak on zeza, i ciljaj na onaj kabl sto ide u usb ulaz jer svi oni koriste isti....

  6. #6
    GSM Potencijal Furija's Avatar
    Clan br.
    762
    Registrovan
    Feb 2006
    Lokacija
    Sumadija
    Godina
    36
    Br. postova
    37
    Hvala
    1
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova

    i kod mene...

    ...i ja imam problema sa 5200 i 6300. Cak mi se desavalo da mi se tel ugasi(6300 samo zasvetli sa strane), nakon toga usb fles(jedino tako pocne da se flesuje)- i na Kaljevicevom boxu prolaze. Ali sta sa 6300 koje npr v-6.01 ne pale nakon downgrade-a? Masa i tp u nisu u pitanju sigurno.???

  7. #7
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova

    bb5

    Citiram Original postovao Furija Pogledaj post
    ...i ja imam problema sa 5200 i 6300. Cak mi se desavalo da mi se tel ugasi(6300 samo zasvetli sa strane), nakon toga usb fles(jedino tako pocne da se flesuje)- i na Kaljevicevom boxu prolaze. Ali sta sa 6300 koje npr v-6.01 ne pale nakon downgrade-a? Masa i tp u nisu u pitanju sigurno.???
    ma 100% radi sve tel kod mene is prve prolazi 6300 i 5200 sve radi

  8. #8
    GSM Master Mobil Elektronik's Avatar
    Clan br.
    1345
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Skopje
    Br. postova
    487
    Hvala
    97
    Pohvaljen 36 puta u 26 postova
    neznam u cemu je problem ali i kod mene sve uradi kao sto treba sve modele a posebno ove sto si naznacio

  9. #9
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    50
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    5200 sam probao na sve nacine, nece.ATD chip.Prosao je iz prve tek kada sam otkacio masu.

  10. #10
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova

    kablo

    Citiram Original postovao vlada Pogledaj post
    5200 sam probao na sve nacine, nece.ATD chip.Prosao je iz prve tek kada sam otkacio masu.
    problem ti je u kablu probaj drugo kablo pozzzz

  11. #11
    GSM Guru
    Clan br.
    56
    Registrovan
    Sep 2005
    Lokacija
    EX JUGA
    Godina
    50
    Br. postova
    218
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    kabel miljon posto,i ja nisan dugo vrimena u pocetku moga unlokat 6300 i 5200 ili 5300 ali san tada posudija od kolege kabel i iz prve,narucija novog i do dan danas nije zakaza.

  12. #12
    GSM Master cybercom's Avatar
    Clan br.
    128
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Vrbas,Vojvodina
    Godina
    46
    Br. postova
    718
    Hvala
    16
    Pohvaljen 67 puta u 39 postova
    Imam MT imsm i Baby5,danas 5200 dosla da deko,ajde kazem da se malko zanimam,da isprobam Baby,v5.51 cinimise da je bila,ma mogao sam raditi,sta sam hteo nista nije pomoglo.Skinoh ga na 4.70 ili tako nesto,nece ni tako.Spakujem telefon,upalim i pustim ga u offline mod,ugasim na dugme,opet stavim na Baby5 i iz prve.

  13. #13
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao cybercom Pogledaj post
    Imam MT imsm i Baby5,danas 5200 dosla da deko,ajde kazem da se malko zanimam,da isprobam Baby,v5.51 cinimise da je bila,ma mogao sam raditi,sta sam hteo nista nije pomoglo.Skinoh ga na 4.70 ili tako nesto,nece ni tako.Spakujem telefon,upalim i pustim ga u offline mod,ugasim na dugme,opet stavim na Baby5 i iz prve.
    tacno kako mu se digne, meni je brdo 5200 proslo na v5.00, 6300 isto vazdan na cini mi se v6.01 i imam dve 6280 za sutra pa cu da vidim....

  14. #14
    GSM Master zekac's Avatar
    Clan br.
    3307
    Registrovan
    Jan 2007
    Lokacija
    Budva\Cetinje
    Br. postova
    392
    Hvala
    11
    Pohvaljen 13 puta u 12 postova
    Kod mene nije prosao E 50,i odustao sam.

  15. #15
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    meni jutros prodje jedan 6280 bez problema....

  16. #16
    GSM Master johnnymld's Avatar
    Clan br.
    255
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    mladenovac,srbija
    Godina
    40
    Br. postova
    443
    Hvala
    9
    Pohvaljen 21 puta u 13 postova
    Citiram Original postovao ZeksBD Pogledaj post
    Kod mene nije prosao E 50,i odustao sam.
    ili te zezala masa ili clk nisi lepo drzao...

    e50 prosla svaka...


    poz

  17. #17
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    i kod mene ama bas svaka e 50 prodje cak 5200 i 6300 iz prve

  18. #18
    GSM Master josip luic's Avatar
    Clan br.
    4814
    Registrovan
    Apr 2007
    Lokacija
    karlovac
    Godina
    45
    Br. postova
    677
    Hvala
    4
    Pohvaljen 8 puta u 7 postova
    Ma Svaki 20 Otprilike NeĆe I MoŠ Ga Je.. Stavi Ga Malo Na Stranu I Svaki ProĐe

  19. #19
    GSM Potencijal Furija's Avatar
    Clan br.
    762
    Registrovan
    Feb 2006
    Lokacija
    Sumadija
    Godina
    36
    Br. postova
    37
    Hvala
    1
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova

    ipak box....

    kod mene je ipak bio problem do box-a. Sve gore navedeno sada radi kao zmaj. pozz

  20. #20
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova

    box

    Citiram Original postovao Furija Pogledaj post
    kod mene je ipak bio problem do box-a. Sve gore navedeno sada radi kao zmaj. pozz
    sta je bilo sa box-m.

  21. #21
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao Furija Pogledaj post
    kod mene je ipak bio problem do box-a. Sve gore navedeno sada radi kao zmaj. pozz
    i mene interesuje, podeli to sa nama.... pozzz

  22. #22
    Banned
    Clan br.
    211
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    Petrovac
    Godina
    45
    Br. postova
    179
    Hvala
    0
    Pohvaljen 5 puta u 5 postova
    Problem je sigurno u TP adapterima.Kupio sam druge adaptere i odradio 6300 koji nije hteo da prođe ni na jednu verziju,očigledno adapteri sa prvim boxevima hoće da prave problem.

  23. #23
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    Citiram Original postovao Furija Pogledaj post
    kod mene je ipak bio problem do box-a. Sve gore navedeno sada radi kao zmaj. pozz
    otkupio bih taj pokvareni box ako ga nisi napravio

  24. #24
    GSM Potencijal Furija's Avatar
    Clan br.
    762
    Registrovan
    Feb 2006
    Lokacija
    Sumadija
    Godina
    36
    Br. postova
    37
    Hvala
    1
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    ma zamenio sam box, nista drugo. Pozz

  25. #25
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao gregscg Pogledaj post
    Problem je sigurno u TP adapterima.Kupio sam druge adaptere i odradio 6300 koji nije hteo da prođe ni na jednu verziju,očigledno adapteri sa prvim boxevima hoće da prave problem.
    imas ovde u "baby" sekciji da oni sto dolaze uz box nisu nekog kvaliteta, da ne treba kablici na iglicama da se produzavaju, itd, itd...
    ja srecom jos nisam imao problema, a nadam se da necu ni dalje...
    imao mali problem pre par dana sa 3250, nece tp i nece i nece i i kabl otvara da proverim prolaznost, na kraju probah TP sa DK supporta (nisu isti) i ono kao prodje u neko vreme... stra'ota...

  26. #26
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    50
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    Imam problem sa box-om.Javio se pre neki dan, do tada je radio besprekorno.Sada kada nakacim telefon, iscita sve a kada krenem na unlock, automatski, bez pritiskanja tastera ispuca deset pokusaja i ne otkljuca telefon.Probao drugi kabl, resetovao box, uradio novu instalaciju, probao na drugom racunaru, isto.Da li neko zna u cemu je problem.

  27. #27
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    50
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    Ima li neko resenje za moj box?Hvala.

  28. #28
    GSM Master Mobil Elektronik's Avatar
    Clan br.
    1345
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Skopje
    Br. postova
    487
    Hvala
    97
    Pohvaljen 36 puta u 26 postova
    Citiram Original postovao vlada Pogledaj post
    Ima li neko resenje za moj box?Hvala.
    jesi li probao na drugi telefon i jel ti ispise problem 08?
    ja sam imao takav 6131 i sve zivo i divo probao i nije hteo da se odkjuca uvek je pisalo 08 i nakraju sam vratio telefon musteriji

  29. #29
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    jugoslavio taj post ima mesec dana vidi datum

  30. #30
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    50
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    Juce nisam video post,box je defitivno crkao.

  31. #31
    GSM Master Mobil Elektronik's Avatar
    Clan br.
    1345
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Skopje
    Br. postova
    487
    Hvala
    97
    Pohvaljen 36 puta u 26 postova
    Citiram Original postovao jugoslavija Pogledaj post
    jesi li probao na drugi telefon i jel ti ispise problem 08?
    ja sam imao takav 6131 i sve zivo i divo probao i nije hteo da se odkjuca uvek je pisalo 08 i nakraju sam vratio telefon musteriji
    a sta to ima veze koji je datum kad problem nije resen?
    eto vidis covek je odgovorio da mu boks crko upravo posle mog posta

  32. #32
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    Citiram Original postovao jugoslavija Pogledaj post
    a sta to ima veze koji je datum kad problem nije resen?
    eto vidis covek je odgovorio da mu boks crko upravo posle mog posta
    ako nije u stanju da vidi mesec dana sta je problem onda je suvisno komentarisat

  33. #33
    GSM Master Mobil Elektronik's Avatar
    Clan br.
    1345
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Skopje
    Br. postova
    487
    Hvala
    97
    Pohvaljen 36 puta u 26 postova
    Citiram Original postovao amir Pogledaj post


    ako nije u stanju da vidi mesec dana sta je problem onda je suvisno komentarisat
    e vidis sad svi nemogu da misle kao ti pa zato ako mozes pomogni coveku ako ne onda gledaj svoja posla a dali je post 1 mesec ili ne to treba da kazu moderatori a ne ti, nisi kompetentan

  34. #34
    GSM Senior
    Clan br.
    1412
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Hadzici
    Godina
    31
    Br. postova
    81
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    imam i ja problema sa ovim boxsom dekodiro sam jedan 5300 i 3 6085 ali jos dva nece 5300 ista verzija

  35. #35
    GSM Master Mobil Elektronik's Avatar
    Clan br.
    1345
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Skopje
    Br. postova
    487
    Hvala
    97
    Pohvaljen 36 puta u 26 postova
    Citiram Original postovao asmir88 Pogledaj post
    imam i ja problema sa ovim boxsom dekodiro sam jedan 5300 i 3 6085 ali jos dva nece 5300 ista verzija
    a sta ti ispise koji problem?

  36. #36
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    Citiram Original postovao jugoslavija Pogledaj post
    e vidis sad svi nemogu da misle kao ti pa zato ako mozes pomogni coveku ako ne onda gledaj svoja posla a dali je post 1 mesec ili ne to treba da kazu moderatori a ne ti, nisi kompetentan
    :lol

  37. #37
    GSM Master amir's Avatar
    Clan br.
    10404
    Registrovan
    Dec 2007
    Lokacija
    MONTENEGRO-ROZAJE-
    Br. postova
    308
    Hvala
    12
    Pohvaljen 3 puta u 3 postova
    ja zaboravio da si ti profesionalac pa se budis kasno idi spavaj pusti ljude na miru da rade svoj posao

  38. #38
    GSM Senior
    Clan br.
    1412
    Registrovan
    May 2006
    Lokacija
    Hadzici
    Godina
    31
    Br. postova
    81
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u 0 postova
    daj amire onda ti pomozi a ovo mi izbaca


    Connecting to BB5 Box ...
    Searching for phone ...
    Phone found on FBUS interface
    Reading phone info ...
    Type: RM-146
    Version: V_05.51_05-09-07_RM-146_(c)_Nokia.
    SP LOCK status:
    Config Key: 2320300000000000
    Block 1: CLOSED Type 5 Data: 23203F
    Keyboard wrong codes counter: 3 wrong tries from max. 3 tries
    Cable wrong codes counter: 10 wrong tries from max. 10 tries
    Set Full Factory Defaults ...
    Reset phone ...
    Full Factory Defaults set OK
    Skip autobackup of PM 308
    Autobackup file:
    RM-146_352734016526491_Locked_Keycnt_3_Fbuscnt_10__V_ 05.51_05-09-07_RM-146_(c)_Nokia..bin
    already exist
    Auto Write PM 308 procedure started
    Searching for backup file with lowest counters ...
    ERROR: Cannot find any usable backup file

  39. #39
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    50
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    Sto se bre posvadaste oko mog posta.Odgovorio sam na post jer sam video da se neko jos interesuje za problem.Boks sam poslao dobavljacu koji je konstatovao da je crko.

  40. #40
    GSM Master vlada's Avatar
    Clan br.
    280
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    Kragujevac
    Godina
    50
    Br. postova
    356
    Hvala
    23
    Pohvaljen 8 puta u 6 postova
    Citiram Original postovao asmir88 Pogledaj post
    daj amire onda ti pomozi a ovo mi izbaca


    Keyboard wrong codes counter: 3 wrong tries from max. 3 tries
    Cable wrong codes counter: 10 wrong tries from max. 10 tries

    Searching for backup file with lowest counters ...
    ERROR: Cannot find any usable backup file
    Moras da mu upises, ako si sacuvao PM 308 sa 0 pokusaja.

Strana 1 od 2 12 PoslednjiPoslednji

Slicne teme

  1. BB5 downgrade preko usb kabla?
    Postovao Iksi u forumu MT Nokia
    Odgovori: 10
    Zadnji post: 10-12-08, 13:34
  2. Free BB5 No TP For Thomas Pkey Released !!!!
    Postovao mirolic u forumu J.A.F.
    Odgovori: 11
    Zadnji post: 26-11-08, 23:06
  3. J.A.F. BB5 NO Testpoint Activation BB5 King UFS PROBLEM!
    Postovao Jelena u forumu GSM Pro Server
    Odgovori: 50
    Zadnji post: 10-11-08, 20:35
  4. BB5 King aktivacije za Pkey i BB5 BabyBox
    Postovao MobileLand u forumu Prodaja SW i HW opreme
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 01-11-08, 01:15

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •