Strana 2 od 2 PrviPrvi 12
Prikazivanje rezultata 41 do 52 od 52

Tema: IGo8 mape i softver...

  1. #41
    GSM Guru helga's Avatar
    Clan br.
    176
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    bc city
    Godina
    44
    Br. postova
    159
    Hvala
    5
    Pohvaljen 1 put u 1 postu
    da u pravu si pise da su karte izolovane. Kako to da resim?

  2. #42
    GSM Guru helga's Avatar
    Clan br.
    176
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    bc city
    Godina
    44
    Br. postova
    159
    Hvala
    5
    Pohvaljen 1 put u 1 postu
    Da u pravu si mape su izolovane. Kako to da resim?

  3. #43
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao helga Pogledaj post
    da u pravu si pise da su karte izolovane. Kako to da resim?
    ne mozes da izmesas karte proizvodjaca, moras sve od jednog da stavis u android...
    najkompletnije za istocnu evropu su ove TopMap, ako moras celu onda TeleAtlas, Navteq-om nisam zadovoljan...
    trazi na google po onom sto sam ti napisao iznad, to su tacni nazivi kompleta...

  4. #44
    GSM Guru helga's Avatar
    Clan br.
    176
    Registrovan
    Oct 2005
    Lokacija
    bc city
    Godina
    44
    Br. postova
    159
    Hvala
    5
    Pohvaljen 1 put u 1 postu
    Resio sam.
    Hvala puno
    pozdrav

  5. #45
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    42
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    Citiram Original postovao Gmobile_gRuJ@ Pogledaj post
    ne mozes da izmesas karte proizvodjaca, moras sve od jednog da stavis u android...
    najkompletnije za istocnu evropu su ove TopMap, ako moras celu onda TeleAtlas, Navteq-om nisam zadovoljan...
    trazi na google po onom sto sam ti napisao iznad, to su tacni nazivi kompleta...
    Grujo ne bih se slozio 100% sa tobom,,,topmap i teleatlas se podrzavaju tako da mogu da se kombinuju-provereno

  6. Sledeci korisnici su rekli hvala mika za ovaj koristan post:

    rus

  7. #46
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao mika Pogledaj post
    Grujo ne bih se slozio 100% sa tobom,,,topmap i teleatlas se podrzavaju tako da mogu da se kombinuju-provereno
    to je jedino sto nisam proverio jer sve zaboravim ili ne stignem, ali ok, hvala puno za info...

  8. #47
    GSM Master
    Clan br.
    12898
    Registrovan
    Mar 2010
    Lokacija
    SM
    Godina
    42
    Br. postova
    247
    Hvala
    74
    Pohvaljen 69 puta u 42 postova
    heh. ma ja imam 2 drugara sofera , oni sluze za testiranje svih mapa po evropi, tako da su i mape lokalnih proizvodjaca mnogo bolje,,a izmedju TA i Navteq nema mnogo razlike sto se tice zapada, pa je najbolja kombinacija lokalne+TA.

  9. #48
    GSM Expert Gmobile_gRuJ@'s Avatar
    Clan br.
    10685
    Registrovan
    Feb 2008
    Lokacija
    Paracin
    Godina
    32
    Br. postova
    993
    Hvala
    75
    Pohvaljen 77 puta u 45 postova
    Citiram Original postovao mika Pogledaj post
    heh. ma ja imam 2 drugara sofera , oni sluze za testiranje svih mapa po evropi, tako da su i mape lokalnih proizvodjaca mnogo bolje,,a izmedju TA i Navteq nema mnogo razlike sto se tice zapada, pa je najbolja kombinacija lokalne+TA.
    ahahaha, ko zamorcici... za nase podnevlje je najkompletnija TopMap, tako mi je bar vise njih reklo, a za ostalo ne znam, ali primio k' znanju...

  10. #49
    GSM Master voodoons's Avatar
    Clan br.
    2242
    Registrovan
    Sep 2006
    Lokacija
    Novi Sad
    Br. postova
    436
    Hvala
    73
    Pohvaljen 55 puta u 43 postova
    mape Here 2015.q4 i 2016.q1 nemaju dosta mesta pokrivenih u Srbiji dok 2015.q3 nema tih problema....
    recimo, Kikinda fali i dosta okoline Kikinde u Banatu....
    jel ima neko resenje da se to vidi u zadnjim mapama jer mislim da ta mesta postoje u karti ali iz nekog razloga u softveru ih ne prikazuje..
    nisam probavao u androidu, danas cu ubaciti u neki android, problem sam primetio u WinCE uredjajima..

  11. #50
    GSM Master rus's Avatar
    Clan br.
    12448
    Registrovan
    Jun 2009
    Lokacija
    BiH "Velika Kladusa"
    Godina
    39
    Br. postova
    736
    Hvala
    646
    Pohvaljen 239 puta u 158 postova
    Citiram Original postovao voodoons Pogledaj post
    mape Here 2015.q4 i 2016.q1 nemaju dosta mesta pokrivenih u Srbiji dok 2015.q3 nema tih problema....
    recimo, Kikinda fali i dosta okoline Kikinde u Banatu....
    jel ima neko resenje da se to vidi u zadnjim mapama jer mislim da ta mesta postoje u karti ali iz nekog razloga u softveru ih ne prikazuje..
    nisam probavao u androidu, danas cu ubaciti u neki android, problem sam primetio u WinCE uredjajima..
    Isti je problem i na androidu , znaci do sami karti je .

  12. #51
    GSM Expert GSM LO's Avatar
    Clan br.
    354
    Registrovan
    Nov 2005
    Lokacija
    facebook/servismicro
    Godina
    41
    Br. postova
    1.008
    Hvala
    303
    Pohvaljen 90 puta u 57 postova
    2015.q4 na s5 nece da radi izadje pri pokretanju aplikacije

  13. #52
    GSM Master voodoons's Avatar
    Clan br.
    2242
    Registrovan
    Sep 2006
    Lokacija
    Novi Sad
    Br. postova
    436
    Hvala
    73
    Pohvaljen 55 puta u 43 postova
    To je pre do verzije sw-a nego do mapa... Svakako te q4 2015 ne valjaju, bar za severni Banat a i ko zna sta joŇ° fali...


    Sent from mighty voodoo magic

Strana 2 od 2 PrviPrvi 12

Slicne teme

  1. mape za htc kais100
    Postovao strucnjak u forumu Garmin
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 23-10-08, 10:43
  2. potrebne mape scg za garmin nuvi 350
    Postovao beli u forumu Garmin
    Odgovori: 2
    Zadnji post: 08-08-08, 11:51
  3. 24.05.2006 - ALCATEL servisni softver za MT box
    Postovao SoftMobile u forumu MT Nokia
    Odgovori: 5
    Zadnji post: 15-02-08, 23:49
  4. 24.05.2006 - ALCATEL servisni softver za MT box
    Postovao SoftMobile u forumu MT SonyEricsson
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 25-05-06, 00:01
  5. 24.05.2006 - ALCATEL servisni softver za MT box
    Postovao SoftMobile u forumu MT Alcatel
    Odgovori: 0
    Zadnji post: 24-05-06, 23:57

Pravila postovanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •