@Zepi
Prijatelju jesi li čitao neki put šta piše kad udješ u toalet u vozu?
@Zepi
Prijatelju jesi li čitao neki put šta piše kad udješ u toalet u vozu?
Original postovao MC DADO
http://clip.starunlock.com/e_about_clip.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jesi li vidio brdo RESSELERA ??Original postovao Paki
![]()
![]()
Nisam sokole, ne idem vozom, sta pise?Original postovao SoftMobile
ovaj pakistanac je mnogo jak...Original postovao mobicom
![]()
![]()
a lepo mu maca stoji na avataru i on nezna sta je....
ooooooo majko mojaaaa![]()
![]()
leleeee
![]()
maca, kucasta li je ovo sad?
![]()
Evo ga Maca, kucu jos trazimo....
![]()
@zepi
evo buraz prava maca
a evo i kuca i to za rezerve ima ako koji crkne od opterećenja![]()
![]()
Izmenio Dr SEMA : 22-05-07 u 21:00
E a kad napravite BaBy5 box
onda ce vam trebati uputstvo za rukovanje:
http://rapidshare.com/files/32797421...ser_manual.rar
Uf uf uf,kako ce sve da bude sad za dzabe....
JUHU TEMAAAAAA .....
a tek ja... do juce sam mislio da su kaljevic, softmobil i grifin ista firmaOriginal postovao johnnymld
![]()
a tema bi trebalo da se prevede na domaci jezik![]()
Bravo cika Legija !!!! Ja jos mislio ti se salis na ES forumu !
Kakva je potraznja ak nije poslovna tajna ?
Pa potraznja i nije nesto. Danas otislo samo 40 komada.
Jos malo, samo da maca i kuca malo porastu.Original postovao NBG
![]()
![]()
izgleda da kuca ne moze da navata macu prepametna ja uz to i prebrza lol
Smanji malo, pobices decuOriginal postovao legija
Original postovao zepi
![]()
![]()
![]()
Pa naveliko -)
zar nije isto 40-40Original postovao legija
@LEGIJA
jel može jedno ozbiljno pitanje,evo recimo ja sad naručim ili kupim od tebe ovo za nokije,jel mogu da dobijem kao free tj. bonus jedan ovako malo jači štrik da se recimo mogu objesiti,ako Dejan pusti free,aaaa jel mere???? jel možeš ponuditi i tu vrstu supporta???![]()
OhhohhohoOriginal postovao Dr SEMA
![]()
![]()
![]()
Original postovao Dr SEMA
ne prave shtrikove sa tolikom nosivoshcu![]()
http://www.ipmart.com/main/product/M...987&prod=22987
Evo ti kolega valjda za ovu cenu dobijamo i strik koji poddrzava i grupno beshebje (znaci za velike tezina) pa ako si za, mozemo i zajedno uci u investiciju da nam budne jeftinije![]()
Pozdrav
@GSM_electronic
ja neznam što meni kolege nešto pričaju kao Shone je gay ja im još ne vjerujem,jel to istina kume???
Nemoj Semo druze da mi se besis sta cemo mi bez tebe?A da ti kazem neverujem da ce se ista dogoditi jer da je hteo on bi to vec pustio,nece on ni svoj rad tek tako da baci niz vodu.Strpi se jos par dana pa onda spremi sicu za box!!!!!!!!!Mislim sta je 5000Original postovao Dr SEMA
![]()
ma nije fora u novcima,a i obezbijedio sam se ja već imam dobru sajlu za šlepanje auta neće garant pući.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to se zove "Turbo štrik support" !!!!!!![]()
Original postovao basar
Da zbilja, koja je to postalo sprdnja od posla. Znači više nije garant da radi taj model nego samo naznačene verzije tog modela, kao support lista na 2 stranice. Mislim da se netko malo preračunao ili stvarno besramno skupo. Ali tko sam ja da komentiram cijenu. Tržišna vrijednost nečega je onoliko koliko novca za to dobije. Pa ako je dobio 6699 nečega, onda valjda toliko vrijedi![]()
![]()
. Pozdrav svima,
![]()
Dok razmisljate o unlock cijeni od 3 - 5 eura po komadu ne bi trebali razmisljati o ovom box-u, nije za vas, niti je bio namjenjen vama.
btw postoji downgrade metoda na svim poznatim box-evima, spustis, iscitas kod, dignes verziju i uzmes 40,50,60,70 eura... prost racun... odradis 250 komada, otplatis box i zaradis
Krivom govoriš Dejo. Gdje si to vidio 3 -5 €. A o ovom odradiš 250 kom i otplatio si ga. Što misliš koliko nas je na ovom forumu koji do broja 250 po boxu ne dolazi u dva dana. Ali rekao sam već gore nije moje da određujem cijenu. Moje je da kupim ili ne, a na komentar svakako imam pravo. PozdravOriginal postovao dejo
![]()
Ne govorim ja to tebi, govorim onima koji ce se sami prepoznati na ovom i drugim forumima... nadalje, tko kaze da se mora odraditi posao u dva dana, sa tp-om ce bilo tko tesko odraditi toliko telefona u tako malo vremena. Rizik sa ovim box-om je kao i sa svakim drugim. Pitanje je tko ima 5000 e keša u džepu (ne virtualnih kao što reče naš bro, aka Skoker) i tko ima myda te pare uložiti. Ja te pare nemam, a myda vjerujte imam. Tko ima pare ne priča puno već je davno odradio tih 250 telefona.
Original postovao dejo
OK, sorry, bio si ispod mog posta mislio sam da se meni obracas. Ajd, uzivaj, pozdrav![]()
Original postovao dejo
![]()
![]()
![]()
Ima li ko 5000 e na zajam,vraticu mu sigurno kada otplatim box![]()
problem je sledeci:navikao narod da kad pita za unlock 6280,dobije odgovor zbog kojeg pije vodu i secer...pa je sada lakse naci prase u teheranu nego zakljucanu 6280 ili neki drugi bb5model jer ih slabo donose sa strane ! A neko taman mislio da omasti brke...
@noki =![]()
![]()
![]()
Znas onu poslovicu: ako pozajmis pare prijatelju, izgubio si i pare i prijateljaOriginal postovao noki
@noki skoro bi ga i otplatio na 5000e odakle ti toliko zakljucanih bb5 modela da nisi postao u svercer sunce ti???
bas lepo od griffin team-a ali ovo je pre ponuda za svercere nego za servisere,pokupujes nove kodirane otkljucas i valjas dalje a za nas koliko treba vremena da naidje ~100 tel da otplatis box?
poz
Pa sverceri ne znaju da se ubodu prstom u dype, a da ne pricam o testpointu, ja cu da kupim box iz inata, koliko sam para bacio na kyrve, ovih 5 soma je smesno
Ok,onda molim nekog neprijatelja da mi pozajmi pareOriginal postovao zepi
![]()